Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Η Ντέρου Αναστασία υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον Δ. Κοσμίδη και τον συνδυασμό «Ενεργοί Πολίτες»




Ντέρου Αναστασία, η έκπληξη της εκλογικής συμμετοχής, υποψήφια δημοτική σύμβουλος για τον Δήμο Βοϊου!


Την κάθοδό της στον εκλογικό στίβο ανακοίνωσε και επίσημα σήμερα η Αναστασία Ντέρου μέσα από το Siatista-Info

Η ίδια στην τοποθέτησή της ανέφερε:

Καλώ όλες τις δημοκρατικές, προοδευτικές, οικολογικές δυνάμεις του Δήμου Βοΐου, να συστρατευτούν σε μία νέα, οξυγονωμένη προσπάθεια, ώστε να καταστεί το Βόιο, αντάξιο των προσδοκιών και των οραμάτων των πολιτών. Η συμμετοχή και η στήριξη ευρύτερων δυνάμεων, θα εμπλουτίσει τον προγραμματικό μας λόγο, θα πολλαπλασιάσει την εμβέλεια της κίνησής μας και θα επιβεβαιώσει ότι για να πάμε μπροστά, για να πετύχουμε, απαιτείται όραμα, σχέδιο, συνθέσεις και υπέρβαση ξεπερασμένων αντιλήψεων. Απευθυνόμαστε σε όλους τους δημότες, τους πολιτικούς φορείς, τις κοινωνικές και πολιτικές δυνάμεις που συμφωνούν με τις αρχές και τις προτεραιότητες μας, να συμβάλουν στην κοινή προσπάθεια για το καλό του τόπου μας. Είναι βέβαιο, ότι απαιτείται ένα νέο κύμα δημιουργίας και προόδου ανοικτό, ενωτικό, βαθιά δημοκρατικό, πάνω από σκοπιμότητες και ανταγωνισμούς. 

Η δύναμη και το μέλλον βρίσκονται στη συνεννόηση και τη συνεργασία. 

Η επικοινωνία και η συστηματική διαβούλευση με τους πολίτες καθώς η δημοτική μας κίνηση ‘’ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ’’, είναι ανεξάρτητη και ανοικτή σε ιδέες, προτάσεις και ανθρώπους, αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση μιας δημιουργικής πορείας. Με βαθιά ριζωμένη μέσα μου την αγάπη για τη γενέτειρα μου, αποφάσισα, όχι αβασάνιστα, να θέσω τον εαυτό μου, τις γνώσεις μου, την εμπειρία μου, στην υπηρεσία του τόπου όπου γεννήθηκα και μεγάλωσα. Ονειρεύομαι, ένα Βόιο με την πανευρωπαϊκή ακτινοβολία, που είχε, σε αλλοτινούς καιρούς στον πολιτισμό, την ιστορία, τη δημιουργία. Ονειρεύομαι τα όμορφα χωριά του, ως πόλο έλξης ποικίλων δραστηριοτήτων. Όποιος εκλεγεί θα πρέπει να κοιτάζει προς την περιφέρεια και τα χωριά του Βοΐου. Εκεί βρίσκεται το μέλλον. Δεν με ενδιαφέρουν οι πολιτικές καμαρίλες, δεν επιθυμώ καμία αντιπαράθεση. Είμαι ανοικτή σε όλους και για όλα, αρκεί να έχουμε κοινούς στόχους και κοινά οράματα για το Βόιο. Όποιος πιστεύει στη δημοκρατία, τη δικαιοσύνη, στο σεβασμό των δικαιωμάτων της ανθρώπινης ύπαρξης, στην ίση και δίκαιη μεταχείριση, είναι ευπρόσδεκτος στην παράταξη μας. Είναι ευπρόσδεκτοι όσοι έχουν ενδιαφέρον για την περιοχή και όχι αυτοί, που ενδιαφέρονται για τον εαυτό τους. Δεν χωρούν στην παράταξή μας εκείνοι που ενδιαφέρονται για την προσωπική, πολιτική και αυτοδιοικητική τους καριέρα. Για το λόγο αυτό θα συστρατευτούμε μαζί με νέους ηλικιακά άφθαρτους υποψηφίους. Θα αγωνιστώ με επιχειρήματα, ευπρέπεια και με κριτική. Δεν κατεβαίνω στο κενό. Δεν πήρα πρόχειρα την απόφαση. Την πήραμε μαζί με τον κ. Δημήτρη Κοσμίδη, με φίλους και ανθρώπους που θα στηρίξουν την προσπάθεια. Η μεγάλη τομή είναι να αλλάξουμε γραμμή πλεύσης, να συζητήσουμε. να συνεννοηθούμε και να συνεργαστούμε. Η αλλαγή ρότας ξεκινά, από τη θεσμική λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου, όπου περισσεύουν οι κοκορομαχίες και οι απαράδεκτες τακτικές, αλλά θέση έχει η αντιπαράθεση πάνω σε ιδέες, ώστε να καταφέρουμε τις βέλτιστες επιλογές με συναινετικό τρόπο, για το συμφέρον του τόπου και των πολιτών. Καμία δημοτική αρχή δεν μπορεί να κάνει θαύματα. 


Με αισθήματα φιλίας προς όλους του υποψηφίους, σας καλώ να στηρίξετε την προσπάθεια της παράταξης μας ‘’ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ’’.

Οι εκλογές είναι μία γιορτή Δημοκρατίας, δεν υπάρχουν νικητές και χαμένοι αλλά εκείνοι που έχουν όραμα και αγάπη, για τη βελτίωση και την προκοπή. Ας γιορτάσουμε, ας τολμήσουμε. Με φωνή Δημοκρατίας, ’’ΚΤΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΒΟΪΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ’’ ΝΤΕΡΟΥ Αναστασία του Νέστορος Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος ‘ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ’’ ‘’Γραμματέας Δημοσίων Σχέσεων Γυναικών’’ της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης. ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ Η Αναστασία Ντέρου γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Σιάτιστα. Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών της στην Αστυνομική Ακαδημία, υπηρέτησε σε διάφορες μάχιμες υπηρεσίες της Θεσσαλονίκης, καθώς και σε νευραλγικές θέσεις με σκληρές απαιτήσεις, όπως εκείνη του Δημοσίου Κατηγόρου. Μιλάει άπταιστα την αγγλική και τη γαλλική γλώσσα. Η εξάμηνη απόσπασή της, μετά τη λύση του εμπάργκο στους Ευζώνους Κιλκίς, την ώθησε να διδαχτεί και την Σερβοκροατική γλώσσα. Σήμερα παρακολουθεί μαθήματα της ρωσικής γλώσσας, είναι άριστη χρήστης των Η/Υ και συγγράφει το Β΄ βιβλίο της με τίτλο: ‘’ Η ψυχολογία του Εγκλήματος στα νέα Ελληνικά δεδομένα και οι αλλαγές που επέφερε με την παγκοσμιοποίηση’’. Μελλοντικός της στόχος είναι ένα νέο σύγγραμμα, που θα αφορά ‘’το συνδικαλισμό στα σώματα ασφαλείας, από την ίδρυση του έως σήμερα και η αλλοίωση των ατόμων που τον περιβάλλουν’’. 

Σήμερα τελεί Γραμματέας Δημοσίων Σχέσεων Γυναικών, της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων του Νομού Θεσσαλονίκης, είναι εκλεγμένη συνδικαλίστρια, ενώ παράλληλα αρθρογραφεί σε πολλές ιστοσελίδες του κλάδου της, καθώς φημίζεται για την ρεαλιστική και κοφτερή της πένα. Υπήρξε αθλήτρια της Ελευθέρας Πάλης της ΧΑΝΘ, ιδρυτικό στέλεχος και αθλήτρια της ομάδας ιστιοπλοΐας ανοικτής θαλάσσης της Αστυνομίας, ενώ παλαιότερα διατέλεσε αθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής. Η προσφορά στους συνάνθρωπους της, καθώς έχει ιδιαίτερη αδυναμία στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, είναι πρώτη της προτεραιότητα. Είναι εν ενεργεία Αστυνομικός και μετρά 26 χρόνια πραγματικής υπηρεσίας.












Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael