Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Αργύρης Παφίλης: Χριστούγεννα στο Βοΐο



Μια πρόταση έχω να κάνω για όσους θα εκδράμουν για το δωδεκαήμερο. ΒΟΪΟ ΚΟΖΑΝΗΣ 

Ρε παιδιά μην τρέχετε στις χώρες της Ευρώπης για να θαυμάσετε το μονότονα αλπικά τοπία, την μοντάδα του καιρού και να απολαύσετε τις γεύσεις και εκείνα τα φοβερά γλέντια τους που στάζουν μεράκι.


Στο Βοΐο Κοζάνης η ομορφιά δεν περιγράφεται, αποδεικνύεται!!!!!



Ποιές Αυστρίες, Ελβετίες κλπ. Εδώ βρίσκεται αυτό που ζητάτε, εκπληκτική φύση, φιλοξενία, χειμωνιάτικες γεύσεις μοναδικές πατροπαράδοτες, παραδοσιακή αρχιτεκτονική, λιθόστρωτα μονοπάτια και μνημεία με πλούσια ιστορία και εικόνες. 



Τα μαστοροχώρια του ορεινού Βοϊου Πεντάλοφος, Βυθός, Αγία Σωτήρα (Σβόλιανη), Δίλοφο, Μόρφη, Αυγερινός, Κριμίνι, Ροδοχώρι, Χρυσαυγή αλλά και το καταφύγιο του Μπούρινου του Ορειβατικού Συλλόγου Σιάτιστας, σας περιμένουν. Στην Αγία Σωτήρα υπάρχει ένας θαυμάσιος ξενώνας όπου μπορείτε να το έχετε και σαν κέντρο των εξορμήσεων σας στα γύρω χωριά ακόμα και ως το Επταχώρι της Καστοριάς, στο Πολυκάστανο και στο χιονοδρομικό της Βασιλίτσας! 


Όχι προς Θεού δεν προσπαθώ να κάνω απολύτως καμιά διαφήμιση. Απλά σκεφτείτε το πριν πάρετε τις αποφάσεις σας.


Είναι Όμορφος Τόπος, ο Τόπος μου!!!!





















H γέννηση του Χριστού ας σημάνει την αρχή για μια καλύτερη ζωή και το 2019 ας είναι μια χρονιά γεμάτη υγεία, χαρά, πίστη, ελπίδα και αγάπη για όλους μας. ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ και ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ Aπό την φωνή της Σιάτιστας Siatista-Info




Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael