Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Χριστουγεννιάτικη γιορτή στο Δημοτικό Σχολείο Καλονερίου-Μικροκάστρου (φωτο-βίντεο)

 

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη γιορτή μαθητές του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού Σχολείου Καλονερίου-Μικροκάστρου.

Παρών στην Χριστουγεννιάτικη γιορτή ο Ευεργέτης Κωσταντίνος Παπανικολάου με την σύζυγο του Ελένη. 
 
Ο κ. Παπανικολάου στον σύντομο χαιρετισμό του θυμήθηκε τα παιδικά του χρόνια στο σχολείο, μίλησε για τους νέους και την παιδεία.

Την εκδήλωση άνοιξε ο διευθυντής του Σχολείου κ. Χριστόφορος Κωνσταντινίδης. Ακόμα σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, κ. Γιάννης Αδαμοπουλος.

Τα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου Καλονερίου-Μικροκάστρου παρουσίασαν ένα όμορφο σκετς με τον Αϊ Βασίλη και τα δώρα που θα έστειλε στα μικρά παιδάκια!

Επίσης οι μαθητές του σχολείου τραγούδησαν παραδοσιακά κάλαντα, έστειλαν ευχές και χόρεψαν με την καρδιά τους όπου και καταχειροκροτήθηκαν από γονείς και φίλους που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση!
Στο τέλος της εκδήλωσης είχε μια έκπληξη για τα παιδιά!!!
 
Εμφανίστηκε ο Αϊ Βασίλης και μοίρασε σε όλα τα παιδιά πολλά δώρα που ήταν μια προσφορά του ο Ευεργέτη, κ. Κωσταντίνου Παπανικολάου αλλά και του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.
 

Να ευχαριστήσουμε τον σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του Σχολείου για τα υπέροχα γλυκίσματα και το ημερολόγιο που χάρισαν στο Siatista-Info. 


 Γ.Γ. Siatista-Info © 


Δείτε το βίντεο του Siatista-Info



Δείτε πολλές φωτογραφίες 










H γέννηση του Χριστού ας σημάνει την αρχή για μια καλύτερη ζωή και το 2019 ας είναι μια χρονιά γεμάτη υγεία, χαρά, πίστη, ελπίδα και αγάπη για όλους μας. ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ και ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ Aπό την φωνή της Σιάτιστας Siatista-Info

Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael