Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας στα εγκαίνια του ανακαινισμένου Δημ. Σχολείου Μικροκάστρου (βίντεο)


Εγκαινιάστηκε την Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2018 το πλήρως ανακαινισμένο Δημοτικό Σχολείο Μικροκάστρου. Το έργο χρηματοδοτήθηκε από το Μεγάλο Ευεργέτη του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας κ. Κωνσταντίνο Παπανικολάου. 

Μετά την τελετή βράβευσης του ευεργέτη κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας και τον αγιασμό στο ανακαινισμένο Δημοτικό Σχολείο, ακολούθησε τιμητική εκδήλωση κατά την οποία πολλοί ομιλητές εξήραν το αδιάκοπο φιλανθρωπικό και κοινωνικό έργο του ζεύγους Κωνσταντίνου και Ελένης Παπανικολάου. 

Την εκδήλωση έκλεισε η Χορωδία Ευρωπαϊκής Μουσικής του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας υπό τη διεύθυνση της καθηγήτριας Κουζιάκη Μαρίας σε συνεργασία με τους δασκάλους και τα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου Μικροκάστρου που παρουσίασαν ένα μουσικοθεατρικό δρώμενο. 

Αξίζει να σημειωθεί η έντονη επιθυμία του κ. Κωνσταντίνου Παπανικολάου να προχωρήσει και στην επέκταση του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας, κάτι που θα βοηθήσει τα μέγιστα στο μεγάλο έργο που επιτελεί εδώ και 21 χρόνια το σχολείο στην κοινωνία του Βοΐου και της Δυτικής Μακεδονίας.

Δείτε το μουσικό μέρος της εκδήλωσης από tovoion.com






https://siatista-info.blogspot.com/2018/10/blog-post_736.html






Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael