Γιορτάστηκαν τα «Κούλουμα» στη Σιάτιστα! (φωτο-βίντεο)Με μικρή συμμετοχή κατοίκων της πόλης και με άστατο καιρό πραγματοποιήθηκαν φέτος τα κούλουμα στη Σιάτιστα

Οι προετοιμασίες
στα ΚΑΠΗ Σιάτιστας ξεκίνησαν νωρίς το πρωί της Δευτέρας, στα καζάνια μπήκε η παραδοσιακή φασολάδα αλλά και πολίτικους σαρακοστιανούς μεζέδες για όσους βρέθηκαν στα ΚΑΠΗ Σιάτιστας.
Από τις 11 π.μ ξεκίνησε να έρχεται ο κόσμος για να γιορτάσει στην πόλη μας την έναρξη της Σαρακοστής. Τον κόσμο διασκέδασε ορχήστρα χάλκινων ακουσμάτων του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας. (δείτε εδώ)
Στη συνέχεια κάτοικοι της πόλης έψαχναν να βρούνε το κατάλληλο μέρος για το πέταγμα του Χαρταετού, η άπνοια και το ψιλόβροχο που επικρατούσε δεν άφησε μικρούς και μεγάλους να χαρούν το πέταγμα του!
Γύρω από την Σιάτιστα, Γκαγκαράτσους, Γραντίστρι, Άγιος Ελευθέριος, Άγιος Χριστόφορος, Αϊ Λϊάς, Άγιος Θεόδωρος είχε άπνοια και ψιχάλιζε... μόνο στον ιστορικό λόφο "Γ. Καπιτσίνη" στον Άγιο Ελευθέριο, περίπου 2 χλμ από τη Σιάτιστα είχε καλό αεράκι και βοήθησε το πέταγμα του Χαρταετού!

Χρόνια πολλά και Καλή Σαρακοστή από το Siatista-Info.

Δείτε το βίντεο του Siatista-Info
Πατήστε "Νext" για να δείτε φωτογραφίες