Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Οι 10 εναλλακτικοί προορισμοί της Ελλάδας για αυτό το καλοκαίρι


«Αποδράστε από την πολυκοσμία και τα γνωστά τουριστικά hot spots. Τολμήστε κάτι λιγότερο γνωστό αλλά εξίσου μαγευτικό…νησιά που προσφέρουν αυθεντική γεύση της ελληνικής ζωής», είχε γράψει η βρετανική εφημερίδα Telegraph το 2015. Δύο χρόνια μετά συνεχίζει να ισχύει η κάθε λέξη. Βέβαια στην Ελλάδα δεν έχουμε μόνο εναλλακτικά νησιά που μπορούν να προσφέρουν τα καλύτερα σε έναν ταξιδιώτη. Όλη η χώρα διαθέτει πληθώρα επιλογών και μάλιστα σήμερα θα ανακαλύψουμε τις 10 καλύτερες (μέσα σε αυτές και νησιά φυσικά)!

1. Ικαρία
Ικαρία! Η έννοια του εναλλακτικού νησιού. Η Ικαρία διαθέτει τους δικούς της ρυθμούς σε όλα. Αυτό είναι που την κάνει ακαταμάχητη στα μάτια των τουριστών. Και εδώ που τα λέμε είναι ένα από τα πιο γοητευτικά νησιά μας. Δες το επεισόδιο Happy Traveller στην Ικαρία, εδώ.
ikaria
2. Όλυμπος
Ο Όλυμπος μπορεί να σου φανεί λίγο περίεργη επιλογή εν μέσω καλοκαιριού, αλλά άσε με να σου εξηγήσω. Η Ελλάδα έχει τόσο υπέροχους χειμερινούς προορισμούς που όμως τον χειμώνα «ερημώνουν» από Έλληνες τουρίστες. Εξερευνούν την ομορφιά τους κυρίως οι ξένοι ταξιδιώτες. Καιρός είναι λοιπόν να ξεκινήσουμε να επισκεπτόμαστε και τα ορεινά μέρη της χώρας, κατά το διάστημα του καλοκαιριού. Μια από τις καλύτερες επιλογές είναι φυσικά ο Όλυμπος. Ακόμη και αν δεν σου αρέσει η ανάβαση σε βουνό, τα χωριουδάκια της περιοχής θα σε ενθουσιάσουν. Δες το επεισόδιο Happy Traveller στον Όλυμπο, εδώ.
olympos-greece-happy-traveller-11
3. Ζαγοροχώρια
Ακριβώς σκεπτόμενοι με την ίδια νοοτροπία, σας προτείνουμε και τα πανέμορφα Ζαγοροχώρια. Εκεί μπορείς να ανακαλύψεις δροσερά χωριά καταμεσίς του καλοκαιριού. Να απολαύσεις την φύση χωρίς κρύο και να περπατήσεις στα υπέροχα μονοπάτια της περιοχής. Δες το επεισόδιο Happy Traveller στα Ζαγοροχώρια, εδώ. Αν θέλεις να ταξιδέψεις στα Ζαγοροχώρια έχουμε να σου προτείνουμε την τέλεια διαμονή. Εξασφάλισε την στο Μικρό Πάπιγκο 1700 Hotel and Spa, εδώ.
rafting voidomatis zagoroxwria happy traveller (2)

4. Πήλιο
Συνεχίζοντας το ίδιο σκεπτικό σας προτείνουμε ακόμη έναν πανέμορφο χειμερινό προορισμό που σίγουρα θα γίνει και ο αγαπημένος σας. Το Πήλιο είναι σίγουρα ερωτεύσιμο! Τόσο τα πανέμορφα γραφικά χωριά, όσο και η απίστευτη ηρεμία του θα σας αφήσουν υπέροχες αναμνήσεις από το φετινό καλοκαίρι. Δες το επεισόδιο Happy Traveller στο Πήλιο, εδώ.
ht-pilio-hotel-12months copy
5. Αλλόνησος
Ένα από τα πιο εναλλακτικά νησιά της χώρας μας. Η Αλλόνησος ήρεμη και πανέμορφη μπορεί να σου προσφέρει όσα δεν ονειρεύτηκες ποτέ, ότι μπορεί. Εκπληκτικές αμμουδιές, αξέχαστες εμπειρίες και απόλυτη ηρεμία. Εσύ θα την σνομπάρεις;

6. Κάλυμνος
Το παραδοσιακό νησί των σφουγγαράδων μας. Η Κάλυμνος είναι σίγουρα στα νησιά που θα έπρεπε να επισκεφθείς φέτος. Αν όχι φέτος, τουλάχιστον κάποια φορά στην ζωή σου. Δες το επεισόδιο Happy Traveller στην Κάλυμνο, εδώ.
kalimnos
7. Ναύπακτος
Άλλη μια ακόμη πανέμορφη τοποθεσία που μάλλον δεν θα επιλέξουν πολλοί. Αυτό ακριβώς την κάνει τόσο θελκτική στα μάτια όσων αγαπάμε τις εναλλακτικές. Η πανέμορφη Ναύπακτος θα σου προσφέρει εξαιρετικές διακοπές. Πήγαινε και μας ευχαριστείς μετά.

8. Μήλος
Η Μήλος είναι ίσως από τα πιο ήσυχα νησιά μας. Παράλληλα και από τα πιο ενδιαφέροντα. Τα παραδοσιακά σπίτια, η απλή ζωή και τα τέλεια φαγητά είναι κάποια από αυτά που θα σε κάνουν να λες ότι έκανες μεγάλο λάθος που δεν είχες ταξιδέψει στην Μήλο νωρίτερα.
ios happy traveller
9. Καλαμάτα
Καλαμάτα! Μιλάμε φυσικά για την αρχόντισσα της Μεσσηνίας και μια από τις πιο όμορφες πόλεις της Ελλάδας. Εννοείται πως είναι εναλλακτική και εξίσου όμορφη με τους ήδη προτεινόμενους προορισμούς. Δες το επεισόδιο Happy Traveller στην Καλαμάτα, εδώ.
kalamata happy traveller
10. Ναύπλιο
Ένας ακόμη εξαιρετικός εναλλακτικός προορισμός στην Ελλάδα που κλείνει όσο καλύτερα γίνεται την χρυσή δεκάδα μας. Το Ναύπλιο με τα όμορφα αξιοθέατα και το καλό φαγητό γίνεται σίγουρα το τέλειο ορμητήριο για να γνωρίσεις καλύτερα και την γύρω περιοχή.
Εσύ ποιον από τους παραπάνω εναλλακτικούς προορισμούς θα προτιμήσεις φέτος; Πριν φύγεις όμως τσέκαρε τα 10 ελληνικά εναλλακτικά νησιά, εδώ.






Πηγη: happytraveller.gr











Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael