Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Γιορτή Αποφοίτησης των μαθητών της Στ΄ Tάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σιάτιστας (φωτο)



Την Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017 στις 10 π.μ. οργανώθηκε στην αίθουσα τελετών «Αναστάσιος Σπύρου» του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σιάτιστας η γιορτή αποφοίτησης των μαθητών και μαθητριών της Στ΄ τάξης. Η γιορτή περιλάμβανε θέατρο, ποίηση και τραγούδια κι οργανώθηκε με την επιμέλεια της δασκάλας Στέφου Ζωής και τη βοήθεια της κ. Σαμαρά Ζωής.

   Η εκδήλωση περιλάμβανε τα εξής:
Α . Ένα κωμικό μονόπρακτο με τίτλο «Η πελατεία του γιατρού»


Β. «Κατευόδιο με αξίες και ιδανικά που προβάλλει η καβαφική ποίηση»  Συγκεκριμένα έγινε θεατρική ανάγνωση – δραματοποίηση 12 ποιημάτων του Κ.Π.Καβάφη.


Γ. Αγαπημένες μελωδίες.


  Την εκδήλωση παρακολούθησε πολύς κόσμος.  Επίσης ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης κ. Παύλος ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση του σχολείου, απηύθυνε χαιρετισμό και λόγους νουθεσίας και παρακολούθησε την εκδήλωση. Ο Διευθυντής του Σχολείου κ. Φυτάκης Γιώργος μίλησε στους γονείς και κατευόδωσε τους μαθητές.

  Στο τέλος της εκδήλωσης τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου χάρισαν στους μαθητές και τις μαθήτριες αναμνηστικό δωράκι και βιβλίο για την αποφοίτησή τους, καθώς και πολλές ευχές.
















Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael