Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Σιατίστης κ. Παύλος: «Θέλουν να μην τους ενοχλούμε για να μπορούνε να ολοκληρώσουν το έργο της καταστροφής» (βίντεο)


Την Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017, μνήμη των Αγίων πρωτοκορυφαίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης κ. κ. Παύλος εόρτασε με κάθε επισημότητα τα σεπτά ονομαστήριά του στον μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου.

Ο Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης κ.κ. Παύλος στον θείο λόγο και αναφέρθηκε στη ζωή και το έργο του Αποστόλου Παύλου και τελειώνοντας ευχήθηκε να ακολουθήσουμε τα ίχνη των Αγίων Αποστόλων μας και να θελήσουμε να γίνουμε ο καθένας μας σημείο της παρουσίας του Θεού μέσα στον κόσμο όπου και αν κανείς ζει. Να μας βλέπουν οι άλλοι και να είναι ο καθένας μας ένας οδοδείκτης που θα δείχνει τον ουρανό, που θα αποκαλύπτει το νόημα της ζωής του. Έχουμε ανάγκη από καινούργιες αποστολικές περιοδείες, όπως έκανε τότε ο Απόστολος Παύλος, όπως έκανε αργότερα στην σκλαβωμένη Ελλάδα ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός κατά μίμηση του Αποστόλου Παύλου, προκειμένου να ξυπνήσουμε να εγερθούμε και να συνειδητοποιήσουμε ότι σε κανέναν άλλο δεν υπάρχει η σωτηρία παρά μόνο στον Κύριό μας Ιησού Χριστό.





Siatista- info - Κείμενο φωτογραφία siatistaagiosnikolaos.gr - Βίντεο από την ζωντανή σύνδεση agiosdimitriossiatistas.gr


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael