Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Champions League: Μάχη για «Γιούβε» και Άγιαξ στο Τορίνο - Ελπίζει σε θαύμα… Σόλσκιερ όπως το ’99 η Γιουνάιτεντ!


Το 1-1 αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς στην αποψινή ρεβάνς, που κρίνει το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Champions League. 


Η Γιουβέντους υποδέχεται τον Άγιαξ (22:00, COSMOTE Sport 1) στη ρεβάνς του 1-1 του Άμστερνταμ. Το σκορ του πρώτου αγώνα θεωρητικά δίνει ένα μικρό προβάδισμα στους «μπιανκονέρι», ωστόσο η εικόνα της αναμέτρησης στην Ολλανδία και το… προηγούμενο του θριάμβου του «Αίαντα» επί της Ρεάλ στη Μαδρίτη δεν αφήνει περιθώρια για σιγουριά σε κανέναν.
Η ομάδα που θα προκριθεί από αυτό το ζευγάρι θα αντιμετωπίσει το νικητή του Μάντσεστερ Σίτι-Τότεναμ (0-1).

Πιθανές συνθέσεις:
Γιουβέντους (Αλέγκρι): Σέζνι, Κανσέλο, Μπονούτσι, Ρουγκάνι, Άλεξ Σάντρο, Τσαν, Πιάνιτς, Ματουιντί, Μπερναντέσκι, Κεάν, Ρονάλντο.
Άγιαξ (Τεν Χαγκ): Ονάνα, Φέλτμαν, Ντε Λιχτ, Μπλιντ, Μαζράουι, Σένε, Φαν Ντε Μπέικ, Ντε Γιονγκ, Ζίγεκ, Τάντιτς, Νέρες.
Διαιτητής: Κλεμάν Τουρπέν (Γαλλία).



Η Μπαρτσελόνα έχει τον πρώτο λόγο μετά το 1-0 στο «Ολντ Τράφορντ», αλλά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι αποφασισμένη να το παλέψει. 

Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (22:00, COSMOTE Sport 2) στη ρεβάνς της νίκης της με 1-0 στο «Ολντ Τράφορντ» για μια θέση στα ημιτελικά του Champions League. Το σκορ του πρώτου αγώνα, αλλά και η φόρμα δείχνει πως οι «μπλαουγκράνα» έχουν σαφέστατο προβάδισμα, ωστόσο οι «κόκκινοι διάβολοι» μετά τον τρόπο που απέκλεισαν την Παρί Σεν Ζερμέν στον προηγούμενο γύρο έχουν δικαίωμα στην ελπίδα. Οι λάτρεις της σημειολογίας, άλλωστε, μπορούν να περιμένουν τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ να… σκαρώσει ένα θαύμα με αυτό που είχε κάνει το 1999 στον τελικό απέναντι στην Μπάγερν στο ίδιο γήπεδο, όταν το δικό του γκολ ολοκλήρωσε εκείνη την επική ανατροπή της ομάδας του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. 

https://siatista-info.blogspot.com/2019/04/blog-post_22.html
H ομάδα που θα προκριθεί από αυτό το ζευγάρι θα αντιμετωπίσει το νικητή του Πόρτο-Λίβερπουλ (0-2).

Πιθανές συνθέσεις:
Μπαρτσελόνα (Βαλβέρδε): Τερ Στέγκεν, Σέρτζι Ρομπέρτο, Πικέ, Λανγκλέ, Άλμπα, Μπουσκέτς, Ράκιτιτς, Αρτούρ, Ντεμπελέ, Μέσι, Σουάρες.
Μαν. Γιουνάιτεντ (Σόλσκιερ): Ντε Χέα, Νταλότ, Λίντελοφ, Σμόλινγκ, Γιανγκ, ΜακΤόμινεϊ, Φρεντ, Πογκμπά, Ράσφορντ, Λουκάκου, Μαρσιάλ.
Διαιτητής: Φέλιξ Μπριχ (Γερμανία)



sport-fm.gr

















Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael