Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Στην Αυστρία η Αναστασία Τσίκου – Σενάριο κατασκοπευτικής ταινίας μοιάζει η ιστορία της




ρεπορτάζ oladeka.com
 
Η Αναστασία φέρεται σύμφωνα με τις πληροφορίες να πέταξε πρώτα από όλα το κινητό της σε έναν κάδο απορριμμάτων στην Καστοριά. Το κινητό της έκανε διάφορες διαδρομές με τα απορριμματοφόρα με τελικό σταθμό το σύστημα διαχείρισης απορριμμάτων της ΔΙΑΔΥΜΑ όπου και εντοπίστηκε. Αυτή η κίνηση μπέρδεψε πρόσκαιρα τις αρχές οι οποίες έβλεπαν το στίγμα του κινητού να κάνει διάφορες διαδρομές χωρίς όμως να βρίσκεται στα χέρια της νεαρής κοπέλας, η οποία εάν το έκανε επίτηδες (το πιο πιθανό) έχει προφανώς εμπνευστεί από σενάρια κατασκοπευτικών και άλλων ταινιών δράσης του Χόλιγουντ.

Η συνέχεια βρίσκει την κοπέλα το Σάββατο το απόγευμα να αναχωρεί από τη Θεσσαλονίκη με λεωφορείο για Βουδαπέστη με επόμενο σταθμό πόλη της Αυστρίας όπου έχει ζήσει στο παρελθόν. Εκεί μάλλον την περίμενε γνωστό της πρόσωπο και μέχρι αυτή την στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, εκεί παραμένει. Υπήρξε επικοινωνία και ενημέρωση και όλα δείχνουν ότι η Αναστασία είναι καλά (ίσως και καλύτερα από ότι θα υπολόγιζαν κάποιοι).
Αξίζει να σημειωθεί ότι η διαλεύκανση της υπόθεσης πιστώνεται στην ασφάλεια Καστοριάς που παρότι ταλαιπωρήθηκε αρχικά με το στίγμα του κινητού που έκοβε βόλτες με τα απορριμματοφόρα, αξιοποίησε κάθε τεχνικό και άλλο μέσο (κάμερες κλπ) και μετά από συνεχή έρευνα χωρίς ξεκούραση και διάλειμμα, κατάφερε να καταγράψει όλη την διαδρομή της Καστοριανής και να την εντοπίσει στον τελικό προορισμό της δηλαδή την Αυστριακή πόλη. Αυτό τουλάχιστον έδωσε τα ευχάριστα αν μη τι άλλο νέα στην οικογένεια της, ότι είναι καλά στην υγεία της.

Το ρεπορτάζ προέρχεται από αξιόπιστες πηγές.




oladeka.com










Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael