Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Σιάτιστα (φωτο-βίντεο)


Σήμερα επισκέφτηκα τη Σιάτιστα για την απελευθέρωση της οποίας πολέμησε και ο παππούς μου, Κυριάκος Μητσοτάκης, με το σώμα εθελοντών Κρήτης. Με συνδέουν πολλά με αυτά τα μέρη και αισθάνομαι δυνατά την ευθύνη που έχω να υπερασπιστώ τις αξίες και τις ευαισθησίες των Μακεδόνων, αναφέρει ο Κ. Μητσοτάκης στο Twitter.

"Η Σιάτιστα είναι ένας τόπος με πολύ δυνατές αναφορές για μένα, και ειδικά αυτή την περίοδο της ιστορίας που δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι κάποιοι Έλληνες αγωνίστηκαν για να παραμείνει η Μακεδονία σε ελληνικά χέρια" συνέχισε.

Ο πρόεδρος της ΝΔ κατέθεσε στεφάνι των Λεωνίδα Παπαμαλέκου και Μιχαήλ Αναστασάκη προς τιμήν των Πεσόντων Κρητών στη μάχη της Σιάτιστας στις 4 Νοεμβρίου 1912.
 

Ο κ. Αναστάσιος Δάρδας, Δρ Θεολογίας και Ιεροκήρυκας της Ιεράς Μητροπόλεως Σισανίου και Σιατίστης χάρισε το βιβλίο με τίτλο: "ΣΙΑΤΙΣΤΑ ΚΡΑΝΑΗ - ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΕΡΑΤΕΙΝΗ" με το ιστορικό της απελευθέρωσης της πόλης αλλά αφιερώνοντας του και μια μαντινάδα από το βιβλίο του.


Ο πρόεδρος της ΝΔ είχε συνάντηση με τον δήμαρχο Βοΐου, Δ. Λαμπρόπουλο όπου επανέλαβε ότι η Συμφωνία των Πρεσπών είναι μια κακή συμφωνία, θα δημιουργήσει προβλήματα στις ετικέτες των επώνυμων προϊόντων. Ακόμη τόνισε ότι σε λίγο χρονικό διάστημα θα καταργηθεί το Βόρεια και θα παραμείνει μόνο το Μακεδονία.

Ακόμη ο κ. Μητσοτάκης είχε την ευκαιρία να απολαύσει παραδοσιακά προϊόντα της Σιάτιστας αλλά και το περίφημο ανα τον κόσμο... ηλιαστό κρασί!  



Γ.Γ. Siatista-Info


Δείτε το βίντεο του Siatista-Info



Δείτε πολλές φωτογραφίες















Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael