Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Άγριος ξυλοδαρμός ποδοσφαιριστών σε αγώνα της ΕΠΣ Μακεδονίας! (φωτο)



Και πάλι ξύλο σε αγώνα της ΕΠΣ Μακεδονίας!

Άγριος ξυλοδαρμός ποδοσφαιριστών της Δόξας Ασσήρου στα Βρασνά

Απίστευτα γεγονότα και πάλι σε γήπεδο της ΕΠΣ Μακεδονίας που για ακόμη μια φορά τα πράγματα ξέφυγαν με αποτέλεσμα να έχουμε τον ξυλοδαρμό ποδοσφαιριστών. Τα γεγονότα έγινα στον αγώνα Βρασίδας Βρασνών – Δόξα Ασσήρου.

Οι φιλοξενούμενοι  λίγη ώρα μετά τα θλιβερά γεγονότα εξέδωσαν την παρακάτω ανακοίνωση:  

«Η διοίκηση της Δόξας Ασσήρου καταγγέλλει επίσημα την ομάδα του Βρασίδα Βρασνών για την απαράδεκτη συμπεριφορά τους προς την ομάδα μας.

Σε κάποια χρονική στιγμή του αγώνα, περίπου στο 75′, έγιναν κάποια μαρκάρισμα μεταξύ 2 ποδοσφαιριστών.
Ο παίκτης της γηπεδούχου ομάδας με νο 4 αριθμό φανέλας XAXHILARI γρονθοκόπησε δύο φορές τον παίκτη της φιλοξενούμενης ομάδας με νο 8 αριθμό φανέλας Κολόκα Γιώργο και συνέχισε το έργο του χτυπώντας στο κεφάλι και τον τερματοφύλακα της φιλοξενούμενης ομάδας ANDREA. Στη συνέχεια, φίλαθλος της γηπεδούχου ομάδας μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και κινήθηκε απειλητικά προς τον προπονητή μας και τους παίκτες μας βρίζοντας τους.

Θα πρέπει οι άνθρωποι του Βρασίδα Βρασνών εκτός από ποδόσφαιρο να διδάσκουν και λίγο παιδεία και ηθική στους ποδοσφαιριστές τους.
 Φέραμε μαζί μας παιδιά ηλικίας 15 και 16 ετών, τα οποία ήρθαν να παίξουν ποδόσφαιρο και γίνανε αντικείμενα βίας και ύβρεων. Δεν γίνεται να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα από ανεγκέφαλους ανθρώπους που θέλουν να βλάψουν το ποδόσφαιρο.
 Συγγνώμη αλλά αυτό δε λέγεται ποδόσφαιρο και με το έτσι θέλω να παίρνονται αποτελέσματα.

Τέλος, επειδή θέλουμε να διασφαλίσουμε τη σωματική ακεραιότητα των παικτών μας, οφείλουμε ως διοίκηση να καταγγείλουμε όλα αυτά τα γεγονότα που συνέβησαν σε αυτό το γήπεδο, αλλά κυρίως τον ποδοσφαιριστή κ. XAXHILARI για την απαράδεκτη συμπεριφορά του.
ΥΓ: Συγγνώμη για μια ακόμη φορά, αλλά αυτό δεν είναι ποδόσφαιρο. Καληνύχτα σας».

Ο Γιώργος Κολόκας μετά τον ξυλοδαρμό



Γιάννης Μαυρόπουλος  -  pamebala.gr







Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael