Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Βοϊου, 12 Φεβρουαρίου 2019



Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/10 σας καλούμε σε ειδική δημόσια συνεδρίαση την 12η του μηνός Φεβρουαρίου 2019 ημέρα Τρίτη και ώρα 17.00 στο Δημαρχείο του Δήμου Βοΐου στη Σιάτιστα για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στο παρακάτω μόνον θέμα της ημερήσιας διάταξης: 


Έγκριση του προϋπολογισμού Εσόδων-Εξόδων και του Πίνακα Στοχοθεσίας έτους 2019.
- Εισηγήτρια η Ζιάρα Φωτεινή, Αντιδήμαρχος 


Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/10 σας καλούμε σε τακτική δημόσια συνεδρίαση την 12η του μηνός Φεβρουαρίου 2019 ημέρα Τρίτη και ώρα 19.00 στο Δημαρχείο του Δήμου Βοΐου στη Σιάτιστα για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στο παρακάτω θέμα της ημερήσιας διάταξης: 


1 Έγκριση του τελικού προϋπολογισμού και του πίνακα στοχοθεσίας έτους 2019 του Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης, Παιδείας & Πολιτισμού του Δήμου Βοΐου (Ν.Π.Δ.Δ.). Εισηγητής ο κ. Τιούκαλιας Δ. Πρόεδρος Δ.Σ. του ΝΠΔΔ.

2 Υποβολή τροποποιημένου τεχνικού Δελτίου στο ΕΑΠ Δυτ. Μακεδονίας. - Εισηγήτρια η κ. Ζιάρα Φ. Αντιδήμαρχος.

3 Έγκριση σύναψης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Δήμου Βοΐου και του Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης, Παιδείας & Πολιτισμού, για την υλοποίηση του προγράμματος του ΟΑΕΔ για μακροχρόνια άνεργους 55-67. - Εισηγήτρια η κ. Ζιάρα Φ. Αντιδήμαρχος.

4 Επιχορήγηση του ΝΠΔΔ του Δήμου Βοΐου με την επωνυμία: «Νομικό Πρόσωπο Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης, Παιδείας και Πολιτισμού» για το έτος 2019. -Εισηγήτρια η κ. Ζιάρα Φ. Αντιδήμαρχος.

5 Επιχορήγηση των σχολικών επιτροπών για λειτουργικές δαπάνες των Σχολείων του Δήμου για το έτος 2019. -Εισηγήτρια η κ. Ζιάρα Φ. Αντιδήμαρχος.

6 Διαγραφή οφειλών από τους βεβαιωμένους χρηματικούς καταλόγους.- Εισηγήτρια η κ. Ζιάρα Φ. Αντιδήμαρχος.
7 Έγκριση προϋπολογισμού έτους 2019 του Συνδέσμου Ύδρευσης Δήμου Γρεβενών και Κοινοτήτων. - Εισηγητής ο κ. Τσαρτσαμπαλίδης Γ. Αντιδήμαρχος

8 Ορισμός αντιπροσώπου του Δήμου Βοΐου για τη συγκρότηση επιτροπής για τον καθορισμό των απαιτούμενων Σειρήνων Συναγερμού. -Εισηγητής κ. Τζιλίνης Ε., Πρόεδρος Δ.Σ.

9 Αιτήσεις

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου 
Ελευθέριος Τζιλίνης





































Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael