Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Πρεμιέρα με… ήττα στο τέλος του αγώνα ο Μακεδονικός Σιάτιστας! (φωτο-βίντεο-συνεντεύξεις)


Αναλυτικό ρεπορτάζ, φωτογραφίες, βίντεο και συνεντεύξεις από το Siatista-Info


Δεν τα κατάφερε ο Μακεδονικός Σιάτιστας, παρά τη μεγάλη προσπάθεια, αφού ηττήθηκε στο ΔΑΚ Σιάτιστας με 1-2 από το Ναυπακτιακό Αστέρα στην πρεμιέρα του 3ου ομίλου στη Γ΄Εθνική. 

Η ομάδα της Σιάτιστας μπαίνει με το αριστερό στο πρωτάθλημα, ωστόσο το κακό είναι μικρό και ο μαραθώνιος μεγάλος. 


Η Μακεδονικός Σιάτιστας παρότι έχασε, έδειξε ότι μπορεί να πάρει αποτελέσματα, πράγμα που είναι σημαντικό για τη συνέχεια. Πολλά τα λάθη από τον Μακεδονικό Σιάτιστα, που εκμεταλλεύτηκε ο αντίπαλος και σκόραρε σε κομβικά σημεία. 


Ο Ναυπακτιακός Αστέρας μπήκε δυνατά στον αγώνα και έχασε καλές ευκαιρίες με κεφαλιά του Θεοχάρη στο 10ο λεπτό, στο 30ο και 41ο λεπτό με τον Γραμματικόπουλο μετά από σέντρα δεν μπόρεσε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα δύο φορές.

Στην επανάληψη σε δύο περιπτώσεις, στο 49ο λεπτό με τον Λαγό και στο 50ο λεπτό με τον Κοκώννη ο Ναυπακτιακός Αστέρας μπορούσε να ανοίξει το σκόρ... ο τερματοφύλακας του Μακεδονικού έσωσε την ομάδα, κάνοντας πολύ μεγάλες αποκρούσεις!
Ο Μακεδονικός Σιάτιστας μετά το 50ο λεπτό ανέβασε την απόδοση του, ζήτησε πέναλτι στο 60ο λεπτό και έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 63ο λεπτό με τον Ταφαρλή για να προηγηθεί στο σκόρ μετά από ωραίο σούτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, ο Μαννιάτης του είπε όχι!

Εκεί που είχε ισορροπήσει του παιχνίδι ο Μακεδονικός... ο Ναυπακτιακός προηγήθηκε μετά από ωραία ομαδική προσπάθεια των παιχτών του Ναυπακτιακού που έφερε μόνο ξεμαρκάριστο Λαγό και με πλασέ έγραψε το 0-1!
Δύο λεπτά κράτησε η χαρά των φιλοξενούμενων, στο 65ο λεπτό ο Τσακνάκης έφερε το μάτς στα ίσια και πάλι αφού εκμεταλλεύτηκε τα λάθη της άμυνας του Ναυπακτιακού!

Στο 70ο λεπτό λάθος απόφαση του διαιτητή για φάουλ, σταμάτησε τη φάση ένω η ομάδα της Σιάτιστας έβγαινε σε αντεπίθεση στο ύψος κέντρου και μεγάλης περιοχής!

Στο 71ο λεπτό διπλή ευκαιρία με τον Λαγό και τον Γραμματικόπουλο να μην μπορούν να σκοράρουν.
Η χρυσή αλλαγή του Δημήτρη Σκούνα, ο Γκασούκας, έφερε σαν αποτέλεσμα ο Ναυπακτιακός Αστέρας να πάρει κεφάλι στο σκόρ 1-2 στο 86ο λεπτό!

Στο 90+ κεφαλιά του Δονούλη πέρασε άουτ.

Γ.Γ. Siatista-Info ©

Δείτε το βίντεο του Siatista-Info, τα γκολ και δηλώσεις των δύο προπονητών

Μακεδονικός Σιάτιστας: (Καραμπαντζάκης): Πάντος, Μπατσής, Μποζιάρης, Μούστα, Τσιούκρας Ι. (58’Σεχι), Χαντάβας (80’Δονούλης), Τσιούκρας Χ.,Ταφαρλής, Σβίρος, Παπαγαθονίκου, Τσακνάκης (87’Μπατσής)

Ναυπακτιακός Αστέρας: (Σκούνας): Μανιάτης, Καζανάς, Χριστόπουλος, Κοκκώνης ,Θεοχάρης, Κυριαζόπουλος, Λαγός (92’Νικολακόπουλος), Γιαννόπουλος, Γραμματικόπουλος (78’Γκασούκας), Σαμπανέι (84’Καραγιάννης), Κωστής


Γ' Εθνική (3ος όμιλος) 1η αγωνιστική-Τα αποτελέσματα

Μακεδονικός Σιάτιστας – Ναυπακτιακός Αστέρας 1-2
Μακεδονικός Φούφας – Τηλυκράτης Λευκάδας     1-1 

Θεσπρωτός – Κρόνος Αργυράδων                           0-0 
ΑΟ Φλωριάδας – Μέγας Αλέξανδρος Καλλιθέας    0-1 
ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου – Θρίαμβος Σερβιανών 1-0
Γρεβενά Αεράτα – Σούλι Παραμυθιάς                     0-5 
Ρεπό: ΑΕ Λευκίμμης

7/10 2η Αγωνιστική
ΑΕ Λευκίμμης - Μακεδονικός Φούφα 
Τηλυκράτης -Λευκάδας Θεσπρωτός 
Κρόνος Αργυράδων -Αχέρων Καναλακίου 
Μέγας Αλέξανδρος Καλλιθέας - Γρεβενά Αεράτα  
Θρίαμβος Σερβανιών -ΜακεδονικόςΣιάτιστας
Σούλι Παραμυθιάς - Ναυπακτιακός Αστέρας

Ρεπό: ΑΟ Φλωριάδας



*Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, «μεταφόρτωση» (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του Siatista-Info







Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael