Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Φρίκη: Ασφαλτόστρωσαν σκύλο που κοιμόταν στην άκρη του δρόμου (βίντεο)






Οργή έχει προκαλέσει η κίνηση εργαζομένων στον κατασκευαστικό τομέα στην Ινδία όταν έφτιαξαν έναν δρόμο πάνω σε ένα σκύλο που κοιμόταν

Το ζώο πέθανε μετά την κατάποση της καυστικής πίσσας κατά την κατασκευή ενός οδοστρώματος κοντά στο Ταζ Μαχάλ στην Άγρα.
Οι ακτιβιστές ισχυρίζονται πως ο σκύλος κοιμόταν και πως αντί να τον ξυπνήσουν ή να τον σηκώσουν για να τον μεταφέρουν λίγο πιο δίπλα, αποφάσισαν να τον θάψουν ζωντανό.

Οι εργαζόμενοι στη συνέχεια, άφησαν το μισοθαμμένο ζώο στο δρόμο προτού εντοπιστεί από τους σοκαρισμένους περαστικούς χθες το πρωί.
Η κάτοικος Βιρέντρα Σινγκ δήλωσε: «Τα πόδια του σκύλου ήταν θαμμένα κάτω από την πίσσα και ανέπνεε με δυσκολία. Οι εργαζόμενοι αρνήθηκαν να σπάσουν το δρόμο για να το μεταφέρουν. Το σκυλί πέθανε λίγο αργότερα».

Μια ομάδα κατοίκων της περιοχής και ακτιβιστών για τα δικαιώματα των ζώων συγκεντρώθηκαν στο χώρο που συνέβη το περιστατικό και διοργάνωσαν μια διαδήλωση εναντίον του Τμήματος Δημοσίων Έργων, που είναι υπεύθυνο για τις οδικές εργασίες.
Από την πλευρά τους, οι υπάλληλοι του συγκεκριμένου τμήματος, ρίχνουν την ευθύνη σε μια ιδιωτική επιχείρηση στην οποία έχουν ανατεθεί οι εργασίες.

Οι θυμωμένοι διαδηλωτές κατέλαβαν τα κατασκευαστικά οχήματα και σταμάτησαν τις εργασίες, ζητώντας από τον εκπρόσωπο της επιχείρησης να εμφανιστεί. Ο τελευταίος εξέφρασε την λύπη του για την απάνθρωπη πράξη και έφερε μια μπουλντόζα για να αφαιρέσει το νεκρό ζώο.




Δείτε το βίντεο εδώ iefimerida.gr





Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael