Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

«Σιάτιστα: Ένα ταξίδι σε μια αρχόντισσα» (φωτο-βίντεο)


Στην κατάμεστη αίθουσα του Πολιτιστικού κέντρου «Άρης και Λίλιαν Βουδούρη» πραγματοποιιήθηκε, την Κυριακή 10 Ιουνίου 2018 η 2ωρη ταινία για την πόλη μας, με θέμα: «Σιάτιστα: Ένα ταξίδι σε μια Αρχόντισσα».

Μια ταινία-οδοιπορικό με πρωταγωνιστές τους μαθητές της Ε’ τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σιάτιστας μαζί με τον δάσκαλο τους κ. Μιχάλη Δούβλο.


Δύο ώρες δεν ήταν αρκετές τόνισε ο δάσκαλος κ. Μιχάλης Δούβλος για να αποτυπώσουμε τον πολιτισμό της Αρχόντισσας Σιάτιστας.


Η έκπληξη μας ήταν όταν είδαμε τα μικρά παιδιά να μας παρουσιάζουν τον παραδοσιακό γάμο στη Σιάτιστα, όπως γινόταν παλιά!(δείτε το βίντεο ΕΔΩ)


Λίγο πρίν το τέλος της εκδήλωσης ο Σύλλογος Γονέων - Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σιάτιστας απένειμε τιμητική πλακέτα στον εκπαιδευτικό κ. Μιχάλη Δούβλο για την όλη προσπάθεια του που καταβάλει για τον πολιτισμό της Σιάτιστας αλλά και για όσα κάνει για τα παιδιά τους.


Στο τέλος της εκδήλωσης εξω από την αίθουσα περίμενε ένα μικρό κέρασμα παραδοσιακό που είχαν ετοιμάσει η μητέρες των παιδιών!



Γ.Γ. Siatista-Info



Δείτε το βίντεο του Siatista-Info

















Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael