Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Πέλεκον 2018: Παρουσίαση του προγράμματος Πέλεκον 2018 (φωτο-Ηχητικό)



Συνέντευξη τύπου δόθηκε στη Σιάτιστα, τη Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018, στο Δημαρχείο της πόλης με θέμα «Πέλεκον. Μέρες Γιορτών Βόϊου».


Στην συνέντευξη μίλησαν Ο Δήμαρχος Βοϊου, κ.  Δημήτρης Λαμπρόπουλος, η υπεύθυνη της διοργάνωσης του "Πέλεκον 2018", κα Θεοδώρα Λειψιστινού, φιλόλογος, πρ. πρόεδρος του Βαφοπούλειου Πνευματικού Κέντρου όπου έκανε την Παρουσίαση του προγράμματος Πέλεκον 2018.

 
Ακόμα μίλησαν, ο κ. Λάζαρος Κώτσικας, Πολιτικός Μηχανικός, Δρ. του τμ. Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης της Πολυτεχνικής Σχολής Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, με θέμα « Η Σιατιστινή ζωγράφος των εθνικών αγώνων, η λογοτέχνης», ο κ. Δημήτρης Κωστόπουλος, επ. Εφέτης Διοικητικής Δικαιοσύνης, με θέμα «Οι Ελιμειώτες στρατηγοί στο πλευρό του Μεγάλου Αλεξάνδρου», ο Γεώργιος Τσότσος, Δρ.Τοπογράφος Μηχανικός, Σχολικός Σύμβουλος, με θέμα «Τα κάστρα της Γαλατινής και η θέση τους στο οχυρωματικό  δίκτυο της περιοχής», ο κ. Κυριακή Μαυροφυλλίδου, Φιλόλογος-εκπαιδευτικός με μεταπτυχιακά: Πηγές και Μεθοδολογία στην Ιστορία και Διδασκαλία Νέας Ελληνικής Γλώσσας, με θέμα «Το βόρειο ιδίωμα μέσα από τα τραγούδια της Πέλκας» ο κ. Στέργιος Τσιούμας, Αρχιτέκτων - Εικαστικός, με θέμα «Η παράδοση που φορέσαμε σαν ρούχο ενώ είναι σώμα που πάλλεται και ζητά να αγαπηθεί. Επιστροφή στη γλώσσα αλλιώς η παράδοση θα γίνει delivery»














Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael