Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Δημοτικό Σχολείο Καλονερίου – Μικροκάστρου: «Κύπρος-Ελλάδα-Ομογένεια: Εκπαιδευτικές γέφυρες» (βίντεο)



Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018, τα έργα των μαθητών/τριών μας έχουν κατατεθεί στην Α/θμια Εκπ/ση Σερρών


Κύριος σκοπός του προγράμματος είναι να αποτελέσει εκπαιδευτική «γέφυρα» ανάμεσα στην Ελλάδα, την Κύπρο και την Ομογένεια και να ενδυναμώσει τη συνεργασία και την επικοινωνία ανάμεσα σε όλες τις μαθητικές κοινότητες του Ελληνισμού..

Διαγωνιζόμαστε στις κατηγορίες όπως: 1)Μουσική σύνθεση – με τίτλο: «Μαλαματένιο νησί» (ολοκληρωμένο τραγούδι, μουσική και στίχοι), 2)Διήγημα με τίτλο: «Ο μαρτυρικός θάνατος του Ρήγα Φεραίου και των συντρόφων του», 3)Σποτ μικρής διάρκειας με τίτλο: «Ο χορός μας ενώνει – Μαλαματένιο νησί» και 4)Δημιουργία Ημερολογίου 2018.

Ευχόμαστε ότι καλύτερο για τις δημιουργίες των παιδιών μας!

Όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα σημασία έχει η γνωριμία, η συνεργασία και η ανάπτυξη φιλίας με τα άλλα τρία σχολεία που δουλέψαμε τόσους μήνες μαζί…1)Δημοτικό Σχολείο Μακεδονίτισσας Α΄-Λευκωσία, Κύπρος, 2)Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο Bielefeld, Γερμανία και 3)Ελληνο-Αμερικανική Ακαδημία «Αριστοτέλης», Media, PA, ΗΠΑ).

Το κυπριακό μας ταξίδι συνεχίζεται…
Ευχαριστούμε τους μαθητές μας/μαθήτριές μας αλλά και όλους όσους μας βοήθησαν και αγκάλιασαν με αγάπη το εκπαιδευτικό πρόγραμμα: «Κύπρος-Ελλάδα-Ομογένεια: εκπαιδευτικές γέφυρες» που υλοποιεί το Δημοτικό Σχολείο Καλονερίου – Μικροκάστρου.




















Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael