Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Μια ξεχωριστή εκδήλωση από την Εθελοντική Δράση Πολιτών Σιάτιστας (φωτο-βίντεο)


Μια ξεχωριστή εκδήλωση απολαύσαν όσοι παραβρέθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου 16 Δεκεμβρίου 2017 στο Ξενοδοχείο "Αρχοντικό".

Η Εθελοντική Δράση Πολιτών Σιάτιστας ήπιε καφέ με φίλους του συλλόγου και όχι μόνο, απόλαυσε τα γλυκίσματα που είχαν ετοιμάσει γυναίκες του συλλόγου για την συγκεκριμένη εκδήλωση και διασκέδασαν με λαϊκή και έντεχνη μουσική.
Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε πρόεδρος του συλλόγου Δημήτρης Σαμαράς και για τις δράσεις του συλλόγου μίλησε η κα Έλεν Κακάλη.
Μετά την ομιλία πραγματοποιήθηκε βράβευση στον κ. Γράβα με μια εικόνα του Αγίου Νεκταρίου, με αφορμή την ημέρα εθελοντισμού, την εικόνα παρέλαβε η εγγονή Λιάνα Πάκα. 


Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Ευεργέτης της Σιάτιστας Κωσταντίνος Παπανικολάου μετα της συζύγου του Ελένης, ο πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου Βοϊου κ. Λευτέρης Τζιλίνης, η πρόεδρος Δ. Κ. Σιάτιστας κα Καλλιόπη Δάρδα και πολλοί φίλοι του συλλόγου.

Γ.Γ. Siatista-Info

Δείτε το βίντεο του Siatista-Info




Για να δείτε τις φωτογραφίες πατήστε Next















H γέννηση του Χριστού ας σημάνει την αρχή για μια καλύτερη ζωή και το 2018 ας είναι μια χρονιά γεμάτη υγεία, χαρά, πίστη, ελπίδα και αγάπη για όλους μας. ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ και ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ Aπό την φωνή της Σιάτιστας Siatista-Info








Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael