Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Ευχαριστήριο Επιμελητηρίου Κοζάνης σε όσους στήριξαν την 33η Εμποροβιοτεχνική και Γεωργική Έκθεση Δυτικής Μακεδονίας



Η Διοίκηση και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κοζάνης, κ. Κων/νος Κυριακίδης, ευχαριστούν θερμά όλους όσους στήριξαν την 33η διοργάνωση της «Εμποροβιοτεχνικής και Γεωργικής Έκθεσης Δυτικής Μακεδονίας», που πραγματοποιήθηκε στο Εκθεσιακό Κέντρο Κοζάνης από 7 ως 11 Οκτωβρίου 2017. 

Ιδιαίτερα απευθύνουν ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, τόσο τους Εκθέτες, Εμπόρους, Βιοτέχνες και Επαγγελματίες, που συνεχίζουν να αντιστέκονται στην κρίση και με τη συμμετοχή τους ενδυνάμωσαν  και εφέτος τον ιστορικό πλέον θεσμό της έκθεσης, όσο και τους επισκέπτες, που έδωσαν ζωή και τίμησαν με την παρουσία τους το μεγαλύτερο εμπορικό -οικονομικό γεγονός της Δυτικής Μακεδονίας. 


Ευχαριστίες και ευγνωμοσύνη απευθύνουν και στους θεσμικούς φορείς. Την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, το Δήμο Κοζάνης, τα Επιμελητήρια Γρεβενών, Καστοριάς, Φλώρινας και τη Διοίκηση του Εκθεσιακού Κέντρου Κοζάνης,   για την άψογη συνεργασία τους στην υλοποίηση της έκθεσης σε μια τόσο δύσκολη χρονιά για τον επιχειρηματικό κόσμο. Ευχαριστούν, επίσης, τους χορηγούς, ΔΕΗ Α.Ε., ΕΔΑΔΥΜ Α.Ε., και την ΚΕΕΕ, που έμπρακτα έδειξαν την εμπιστοσύνη τους στο θεσμό . 
Ακόμη, ευχαριστούν  όλους όσους συνέβαλαν στο σχεδιασμό και την επιτυχή υλοποίησή της και μεταξύ αυτών την Τροχαία Κοζάνης και  τα ΜΜΕ της περιοχής.  


Το Επιμελητήριο Κοζάνης επισημαίνει ότι  με τη συνδρομή και τη στήριξη  των παραπάνω και όλων όσων εργάστηκαν για την διοργάνωσή της, η «33η Εμποροβιοτεχνική και Γεωργική Έκθεση Δυτικής Μακεδονίας» κατόρθωσε  και πάλι να αναδείξει το ρόλο του Επιμελητήριου, ως βασικού πυλώνα της οικονομικής ανάπτυξης της περιοχής.  Για άλλη μια χρονιά,  αποδείχθηκε ότι ο Εκθεσιακός θεσμός του τόπου μας αποτελεί  καθοριστικής σημασίας κινητήριο μοχλό για  την εξωστρεφή προβολή των τοπικών επιχειρήσεων και των προϊόντων της τοπικής παραγωγής και του «επιχειρείν» της περιφέρειας μας γενικότερα και ότι αξίζει «από κοινού» να συνεχιστεί η προσπάθεια για ακόμη πιο δυναμική, κάθε νέο χρόνο, προβολή των επιχειρήσεων του τόπου μας.





















Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael