Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Πόσα ευρώ είναι ένα κατοστάρικο;



Ειλικρινά δεν κάνω τον έξυπνο, αλλά ομολογώ ότι μου φαινόταν απίθανο να μην ξέρει κάποιος πόσα εκατομμύρια είναι το 1 δισεκατομμύριο και θεωρούσα δεδομένο, ότι είναι πανεύκολο να δώσει απάντηση στο ερώτημα.

Δυστυχώς όμως δεν είναι και  λίγοι, μικροί και μεγάλοι αυτοί που δεν μπορούν να δώσουν την σωστή απάντηση.

Αυτό το έχουν συνειδητοποιήσει προφανώς αρκετά από τα μέλη της κυβέρνησης γι' αυτό και προσπαθούν να κατεβάσουν τον πήχη σε ότι περνάει από το χέρι τους.

Εμείς που ανήκουμε σε μια άλλη γενιά,  στην οποία θα έδιναν την απάντηση και παιδιά που δεν πάτησαν το πόδι τους στο σχολείο αισθανόμαστε κάπως άβολα.

Δεν θέλω να κάνω κριτική στο εκπαιδευτικό μας σύστημα, έχω 4 παιδιά και έχω καταλάβει πολλά πράγματα, τίποτα δεν αλλάζει από την μια μέρα στην άλλη, χρειάσθηκαν  αρκετά χρόνια για να φτάσουμε στο σημερινό χάλι.

Στο ερώτημα που κάναμε ελάχιστοι πάτησαν το link για να διαβάσουν το τι γράφαμε, αυτό είναι ένα μόνιμο πρόβλημα που δεν μπορεί να αλλάξει παρά μόνο με χυδαίες αναρτήσεις του τύπου 'διαβάστε το σοβαρό πρόβλημα υγείας που έχει ο τάδε' πατάς το link και βλέπεις ότι η είδηση είναι γραμμένη πριν από 10, ναι 10 χρόνια.

Αν υπάρχει γιατριά; όπως φαίνεται όχι, αλλά όσοι μπορούν ας αντισταθούν στην Εθνική αποβλάκωση που ξεκίνησε αρκετά χρόνια πριν από συγκεκριμένα περιοδικά. 



Κώστας Ζουγρής


















Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael