Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Πρωτοποριακή και εντυπωσιακή η ετήσια καμπάνια της ΝΑFA (Βίντεο)




Το δημοπρατήριο της ΝΑFA με περηφάνια παρουσιάζει το Sustainable Luxury Since 1670, την ετήσια καμπάνια εμπνευσμένη από την φύση, την αυθεντικότητα, ομορφιά, την πολυτέλεια και φυσικά την κληρονομιά μας.

Από το 1670 το δημοπρατήριο της NAFA προμηθεύει τον κόσμο της μόδας με πολυτελή γουναρικά. Η καμπάνια του 2017 ενισχύει τις επιλογές της NAFA σε αειφόρα και ηθικών πηγών πολυτελή γουναρικά.
Μέσα από όμορφο στιλ, φωτογραφίες και video, η καμπάνια παρουσιάζει 11 όψεις σε 4 ετικέτες ποιότητας NAFA με κομμάτια σχεδιαστών όπως : Oscar de la Renta, Gianfranco Ferre Furs, Ego, Braschi, Michael Kors Collection και τον καναδό γουνοποιό Argiriou.

Η καμπάνια γυρίστηκε στο Kenauk, ένα ιδιωτικό κέντρο του Montebello στο Quebec του Καναδά τον περασμένο Μάρτιο, τα βλέμματα έχουν σχεδιαστεί από την Zeina Esmail της FASHION Canada με αυθεντικά στρώματα και πλεκτά. Γνωστοί για το docu-style, φωτογράφιση επικών τοπίων, η Roaming Focus Productions πραγματοποίησε λήψη video και φωτογραφιών.

Η εκστρατεία επικεντρώνεται σ το γερμανικό μοντέλο Esther Heesch και το Montebello-local, το Marc De Repentigny στο σκυλί έλκηθρο.










sentra.com.gr








Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael