Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Ο Carlos Santana 70ρίζει και παραμένει «τρελός»


Ο Carlos Santana 70ρίζει και παραμένει «τρελός»

Έχει πουλήσει περισσότερα από 100 εκατομμύρια άλμπουμ, έχει κερδίσει 10 βραβεία Grammy, έχει συνεργαστεί κι ανέβει στη σκηνή μαζί με αμέτρητους ομοτέχνους του.
Ο Carlos Santana, που ετοιμάζεται να γιορτάσει τα 70ά γενέθλιά του στις 20 Ιουλίου, δηλώνει ότι είναι πιο διασκεδαστικό να είσαι τρελός, παρά να είσαι ένας κανονικός άνθρωπος.

Ο θρύλος της μουσικής δηλώνει ότι δεν έχει πρόθεση να κατεβάσει ταχύτητα, επιμένοντας ότι είναι έτοιμος να κάνει τη "θεϊκή σκανδαλιά", αποφεύγοντας να γίνει ένας κανονικός άνθρωπος, ενώ θέλει να συνεχίσει να συνθέτει μουσική που αγγίζει όλες τις ηλικίες, ενδεχομένως συνεργαζόμενος με την Adele και τη Beyonce.

«Το σώμα μου μπορεί να είναι 70άρη, αλλά ακόμη είμαι ένας 7χρονος που διψά για περιπέτεια, για να κάνει τη θεϊκή σκανδαλιά», δηλώνει ο γεννημένος στο Μεξικό Αμερικανός κιθαρίστας. «Είναι τόσο υπέροχη η θεϊκή σκανδαλιά, η χαριτωμένη τρέλα. Οι κανονικοί άνθρωποι είναι βαρετοί και προβλέψιμοι γι' αυτό αποφεύγω όσον το δυνατόν περισσότερο να γίνω όπως όλος ο κόσμος, γιατί είναι πιο διασκεδαστικό να είσαι τρελός, να πιστεύεις ότι μπορείς να κάνεις το αδύνατο», τονίζει.





ΠΗΓΗ

















Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael