Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Πρόσκληση στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Π. Παυλόπουλο και συμπαράσταση στους εργαζόμενους της καθαριότητας στο δημ. συμβούλιο του Δήμου Βοϊου


Πρόσκληση στον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας  Προκόπη Παυλόπουλο, απευθύνει ο Δήμος Βοίου, προκειμένου να παραστεί στα Ελευθέρια της Σιάτιστας και τις εορταστικές εκδηλώσεις που θα γίνουν στις 4 Νοεμβρίου στην περιοχή.

Η  απόφαση αυτή ελήφθη ομόφωνα,  κατά την διάρκεια της  προχθεσινής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Βοϊου στην Σιάτιστα, όπου μεταξύ άλλων εγκρίθηκε  σχετικό ψήφισμα συμπαράστασης στον αγώνα  των εργαζομένων στην αποκομιδή των απορριμμάτων, το οποίο περιλαμβάνει το αίτημα για την μονιμοποίηση των συμβασιούχων στην καθαριότητα.
Τζιλίνης λευτέρης-Πρόεδρος δημοτ.συμβουλ βοϊου
Όπως  τόνισε στην  ΕΡΤ  Κοζάνης ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βοϊου Λευτέρης Τζιλίνης, «στον   Δήμο Βοίου απασχολούνται  4 μόνιμοι   εργαζόμενοι στα σκουπίδια και 10 συμβασιούχοι, οι οποίοι καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες»

Το  δημοτικό συμβούλιο Βοίου, αποφάσισε επίσης χθες την αναμόρφωση του προϋπολογισμού και την έγκριση του πρώτου τριμήνου του 2017 .

ΕΡΤ  ΚΟΖΑΝΗΣ-ΣΥΝΤΑΞΗ:  Αντώνης  Μαυρίδης




















Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael