Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Συνελλήφθη γυναίκα ζωσμένη με ...102 iPhone!


102 iPhone (!) επιχείρησε να εισαγάγει μία γυναίκα παράνομα στην ηπειρωτική Κίνα, τοποθετημένα κάτω από τα ρούχα της, όπως αναφέρουν τοπικά ΜΜΕ.
Woman-Smuggles-iPhones
Στις 30 Ιουνίου, τελωνειακοί υπάλληλοι στην πόλη Shenzhen εντόπισαν μία γυναίκα με ασυνήθιστα εξογκώματα και αφύσικες αναλογίες, ντυμένη με ζεστά ρούχα, ακατάλληλα για τις θερμοκρασίες της περιοχής. Οι τελωνειακοί πραγματοποίησαν έλεγχο στη γυναίκα με ανιχνευτή μετάλλων και στη συνέχεια, μετά από σωματικό έλεγχο, βρήκαν 102 iPhone, καθώς και 15 ωρολόγια πολυτελείας, όλα τυλιγμένα γύρω από το σώμα της!
iPhone-Smuggle
Στη γυναίκα είχαν τοποθετήσει 4 επιστρώσεις από iPhone 6, κρυμμένες κάτω από τα ρούχα της, οι οποίες στηριζόταν από ύφασμα και ταινίες. Σύμφωνα με πληροφορίες, το συνολικό βάρος των λαθραίων αντικειμένων, ξεπερνούσε τα 44 κιλά.
 iPhone-Smuggle-2
Οι τελωνειακοί υπάλληλοι στη Shenzhen που με το Χονγκ Κονγκ είναι συνηθισμένοι στο να συλλαμβάνουν λαθρεμπόρους οι οποίοι προσπαθούν να φέρουν iPhone αλλά και άλλα προϊόντα στην ηπειρωτική Κίνα, με συνηθισμένες ποσότητες μεταξύ των 70-80 μονάδων. Λόγω της αρχής της Κίνας “one country, two systems” οι συσκευές iPhone και αρκετά ακόμη προϊόντα μπορεί να κοστίζουν έως και 30% ακριβότερα στην ηπειρωτική χώρα από ό,τι στο Χονγκ Κονγκ, λόγω των αυξημένων εισφορών στα εισαγόμενα καταναλωτικά προϊόντα. Το Χονγκ Κονγκ δεν έχει τους ίδιους φόρους με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί μία “γκρίζα αγορά”.



digitallife.gr


















Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael