Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Η Netflix, η HBO και άλλες 28 εταιρείες σχηματίζουν συμμαχία κατά της πειρατείας



30 δημιουργοί περιεχομένου και εταιρείες ψυχαγωγίας ανακοίνωσαν ότι συνεργάστηκαν για την καταπολέμηση της πειρατείας. Ο συνασπισμός, που ονομάζεται ACE -- Alliance for Creativity and Entertainment (Συμμαχία για τη δημιουργικότητα και την ψυχαγωγία) - περιλαμβάνει εταιρείες όπως οι Amazon, HBO, Netflix και Twentieth Century Fox.
Ο στόχος, σύμφωνα με το δελτίο τύπου της ACE, είναι να στηριχτεί στις συνεχιζόμενες προσπάθειες για περιορισμό της πειρατείας και στο πλαίσιο αυτό η ομάδα θα αξιοποιήσει την τεχνογνωσία των μελών της καθώς και αυτή της Ένωσης Κινηματογράφου της Αμερικής. Το ACE θα διεξάγει έρευνα και θα συνεργαστεί με την επιβολή του νόμου στο πλαίσιο των προσπαθειών του για την καταπολέμηση της πειρατείας.

Η ομάδα δήλωσε ότι καθώς η ψηφιακή ψυχαγωγία συνεχίζει να αυξάνεται, το ίδιο συμβαίνει και με την απειλή της πειρατείας, προσθέτοντας ότι το περασμένο έτος, οι ιστότοποι streaming πειρατείας συγκέντρωσαν 21,4 δισεκατομμύρια επισκέψεις. Τι είδους αντίκτυπος θα έχει στην πράξη η ACE στην πειρατεία και η ομάδα είναι αρκετά ασαφής σχετικά με τις στρατηγικές της. Αλλά με τόσα πολλά μεγάλα ονόματα να εισέρχονται στη συμμαχία, είναι τουλάχιστον αρκετά σαφές ότι το παίρνουν σοβαρά.
 




engadget.com

















Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael