Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

FUR NOW Campaign 2017 (βίντεο-φωτο)


Σήμερα ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει η φετινή εκστρατεία του FUR NOW. Το oladeka.com σας παρουσιάζει πρώτο σε διεθνές επίπεδο τη νέα πολιτική επικοινωνίας της IFF!

Μέχρι πρότινος το FUR NOW  δημιουργούσε μόνο 1 βίντεο που διαρκούσε για ολόκληρο το έτος κάθε χρονιά, ωστόσο όλα αυτά αλλάζουν φέτος καθώς έχουν σχεδιαστεί 4 εκστρατείες που θα κυκλοφορήσουν τους επόμενους 12 μήνες!

LB4_FURNOW17
Στο πλαίσιο αυτών των εκστρατειών, θα κυκλοφορήσουν ένα βίντεο 60 δευτερολέπτων το οποίο θα μοιραστεί σε όλα τα κανάλια κοινωνικών μέσων ενημέρωσης (Insta, Fb κ.λπ.), καθώς και ένα teaser 15 δευτερολέπτων και 2 gifs.

LB_FURNOW17
Η κυρίαρχη φράση που μεταδίδει η καμπάνια, είναι ότι η γούνα εξακολουθεί να έχει μια σημαντική θέση στη μόδα σήμερα.

LB2_FURNOW17
Ακολουθεί μια σύντομη περιγραφή των βίντεο που θα κυκλοφορήσουν και πότε πρόκειται να ξεκινήσουν.

1η ιστορία – Ιταλίδα στιλίστρια – μια ματιά σε μια πολυτάραχη ημέρα της ιταλικής υψηλής μόδας, η ιταλίδα ειδικός κάνει styling για μία φωτογράφιση μόδας. Αυτό είναι και το πρώτο θέμα για το καλοκαίρι που δημοσιεύει σήμερα το oladeka.com

2η ιστορία – Κινέζος φοιτητής – Ένας μοντέρνος ασιάτης, μαθητής σχεδίου γούνας, επισκέπτεται ένα εργαστήριο για να πάρει κάποιες συμβουλές και να πειραματιστεί με μια σειρά από γούνες για να δημιουργήσει ένα final project piece. Η ιστορία αναδεικνύει ένα στοιχείο χειροτεχνίας και βιωσιμότητας. Θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο του 2017.

3η ιστορία – Αμερικανίδα – σύγχρονη γυναίκα –  Μια σύγχρονη Αμερικανίδα γεμάτη αυτοπεποίθηση που χαρακτηρίζεται από υπερβολική έφεση στην απόλαυση και την πολυτέλεια καθώς η ανάγκη για γούνα την οδηγεί σε μπουτίκ για ξεφάντωμα shopping. 

LB5_FURNOW17
Κυκλοφορεί τον Νοέμβριο του 2017

Η 4η ιστορία – ο Βρετανός Ράππερ – Ο χαρακτήρας μας μόλις έχει φτάσει σε σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου για να προβάρει τα ρούχα του σχεδιαστή του έτσι ώστε να είναι έτοιμος για την εμφάνιση του στην πρώτη σειρά σε μια επίδειξη μόδας. Κυκλοφορεί τον Ιανουάριο του 2018

Δείτε την πρώτη καλοκαιρινή καμπάνια:





Πηγη: oladeka.com


















Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael