Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Τ.Ε.Ι. Δυτ. Μακεδονίας: Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η διάλεξη με θέμα “Computational Design” (φωτο)



Την Παρασκευή 23 Ιουνίου στο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Δυτικής Μακεδονίας πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η διάλεξη της Δρ Ιωάννας Συμεωνίδου με θέμα “Computational Design”.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση έγινε στα πλαίσια του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών στο Σχεδιασμό Προϊόντων και Συστημάτων (msc-pds.teiwm.gr – M.Sc. in Product Design and Systems).


Η Δρ Ιωάννα Συμεωνίδου είναι Αρχιτέκτων Μηχανικός, με ειδίκευση στην ψηφιακή σχεδίαση και τις εφαρμογές της. Αποφοίτησε από το τμήμα Αρχιτεκτόνων του ΑΠΘ με Άριστα και ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στην Architectural Association στο Λονδίνο εστιάζοντας στην διαθεματική έρευνα των Αναδυόμενων Τεχνολογιών στο Σχεδιασμό (Emergent Technologies and Design). Τα τελευταία 10 χρόνια δραστηριοποιείται στο σχεδιασμό με ψηφιακά μέσα για αρχιτεκτονικές, βιομηχανικές και καλλιτεχνικές εφαρμογές, τη διδασκαλία ψηφιακών τεχνολογιών και έχει εργαστεί σε σημαντικά γραφεία της Ευρώπης. 


Το σύνολο των συμμετεχόντων που ανταποκρίθηκαν στην ανοιχτή πρόσκληση γνώρισαν τις νέες τάσεις που επικρατούν στο ευρύτερο χώρου του design μέσω της χρήσης νέων τεχνολογιών τόσο σε ερευνητικό, όσο και σε βιομηχανικό επί





Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Δυτικής Μακεδονίας

Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών

Σχεδιασμός Προϊόντων και Συστημάτων

















Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael