Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Δ. Μακεδονία: Έρχεται και το Φυσικό Αέριο - Δεν ακούστηκε καθόλου η Σιάτιστα! Κάτι πρέπει να γίνει πρίν είναι ΑΡΓΑ


Διαβάζουμε σήμερα στην  ΕΡΤ Κοζάνης.

Η Δυτική Μακεδονία θα αποκτήσει δύο εξόδους στο αγωγό Φυσικού Αερίου, όπως διαβεβαίωσε χθες ο υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος, Γιώργος Σταθάκης, στη συνάντηση που είχε με τον περιφερειάρχη, Θόδωρο Καρυπίδη. Όπως τόνισε ο κ. Σταθάκης στη νέα συμφωνία με τον TAP γίνονται τα βήματα, προκειμένου να αποκτήσει πρόσβαση στο φυσικό αέριο η Καστοριά και το Άργος Ορεστικό.  

Ταυτόχρονα, ενισχυτικά θα υπάρχει πρόσβαση και σταθεροποίηση του συστήματος σε Αμύνταιο, Φλώρινα, Πτολεμαίδα και Κοζάνη. (που ήδη έχουν τηλεθερμανση! Siatista-Info)

«Με τον τρόπο αυτό, παρουσία της ΔΕΔΑ Α.Ε. και σε συνεργασία με το ΔΕΣΦΑ Α.Ε., θα προσπαθήσουμε να πάμε μπροστά αυτό το μεγάλης εμβέλειας έργο και με την καθοριστική παρουσία της Περιφέρειας θα μπορέσουμε να το υλοποιήσουμε και να δώσουμε μια μακρόπνοη λύση στο θέμα της θέρμανσης της Δυτικής Μακεδονίας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος, Γιώργος Σταθάκης

Από την πλευρά του ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, Θόδωρος Καρυπίδης τόνισε ότι συγκεκριμένα και στοχευμένα, θα διαπιστωθούν οι ανάγκες δικτύων διανομής σε Καστοριά και Άργος Ορεστικό, ενώ θα διερευνηθούν και τα ζητήματα της μεικτής καύσης του αερίου στα εργοστάσια της ΔΕΗ και της υποστήριξης των Τηλεθερμάνσεων της περιοχής.


ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ – Σύνταξη: Μάκης Νασιάδης


















Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael