Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

«Πέλεκον 2017» Λαμπρά εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής απο Σιατιστινούς ζωγράφους στο Τραμπάντζειο Γυμνάσιο Σιάτιστας (φωτο-βίντεο)



Με τις εκθέσεις ζωγραφικής και ανακυκλώσιμων υλικών ξεκίνησαν το απόγευμα (21/6), στο Τραμπάντζειο Γυμνάσιο Σιάτιστας, οι εκδηλώσεις των Γιορτών Βοΐου «Πέλεκον 2017». 


Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων στο Τραμπάντζειο Γυμνάσιο Σιάτιστας πραγματοποιήθηκαν τα Εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής με έργα των Σιατιστινών Ζωγράφων, του Γιάννη Βούρoυ, Σώτου Ζαχαριάδη και Κώστα Ντιού, παράλληλα στο ισόγειο του κτιρίου λειτουργεί και η έκθεση έργων αλλά και με ανακυκλώσιμα υλικά του Γιώργου Κοσμίδη.

Άριστες εντυπώσεις από το Siatista-Info, αξίζει να επισκεφτείς την έκθεση!

Το πρωί 23/06/2017 διοργανώνονται βιωματικά εργαστήρια κεραμικής και ανακυκλώσιμων υλικών στη Σιάτιστα και στον Πελεκάνο, όπου το απόγευμα επισκέπτες και κάτοικοι θα έχουν τη δυνατότητα να περιηγηθούν σε εκθέσεις φωτογραφίας και αυθεντικών ενδυμασιών της φυλής των Καλλάσσα, που ζει στο βορειοδυτικό Πακιστάν.

Η έκθεση ζωγραφικής θα είναι μέχρι και την Κυριακή 25/06/2017 εκτός από την έκθεση ανακυκλώσιμων υλικών που θα είναι μέχρι την Παρασκευή 23/06/2017
Οι «Μέρες γιορτών Βοΐου Πέλεκον» διεξάγονται έως και τις 25 Ιουνίου στον Πελεκάνο, το Σισάνι και τη Σιάτιστα.

Γ.Γ - Siatista-Info

Δείτε στo βίντεο του Siatista-Info συνεντεύξεις από τους ζωγράφους και από την κα. Θεοδώρα Λειψιστινού









Δείτε ακόμα:
«Πέλεκον 2017» Μέρες Γιορτών Βοΐου - To Πρόγραμμα





















Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael