Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Τα παρατράγουδα στη Βουλή: Φέιγ βολάν, Survivor και... ζεϊμπέκικα

Τα παρατράγουδα στη συζήτηση και την ψήφιση του 4ου Μνημονίου

Με λευκό εφαρμοστό φόρεμα η Αχτσιόγλου - Χάπενινγκ από μέλη της ΛΑΕ που πέταξαν φέιγ βολάν από τα θεωρεία - Κόντρα Καμμένου-Γεωργιάδη για το πάρτι γενεθλίων του Πολάκη και η «ειρηνευτική» παρέμβαση Τσακαλώτου μέσω... Survivor

Έξω επεισόδια και μέσα... survivor. Αυτά περιγράφουν την εικόνα και το κλίμα κατά τη συζήτηση και την ψηφοφορία του νέου Μνημονίου στη Βουλή από τους 153 βουλευτές της κυβέρνησης, όπου δεν έλειψαν και τα παρατράγουδα, όταν μέλη της ΛΑΕ διατάραξαν τη συζήτηση πετώντας φυλλάδια διαμαρτυρίας από τα θεωρεία.  Τη διαφορά, όπως πάντα, έκαναν τα πηγαδάκια στο εντευκτήριο της Βουλής, με χειραψίες, γέλια και πειράγματα.

Τις εντυπώσεις έκλεψε για ακόμα μία φορά η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου, που έλαμψε στην κυριολεξία  με το λευκό εφαρμοστό φόρεμα. Κάθισε στα κυβερνητικά έδρανα με ένα λάπτοπ  και άπλωσε τα χαρτιά της δίπλα στον Αλέξη Τσίπρα.




Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, στην Ολομέλεια της Βουλής επικράτησε «μίνι» αναστάτωση, όταν στην αίθουσα έπεσαν κάποια φέιγ βολάν, προκαλώντας αντιδράσεις στα βουλευτικά έδρανα. Όπως αποδείχθηκε, τα φυλλάδια τα έριξαν τρία μέλη της νεολαίας της Λαϊκής Ενότητας του Παναγιώτη Λαφαζάνη. Σε αυτά αναφερόταν χαρακτηριστικά «Το δικό μας Survivor - 7 χρόνια, 4 μνημόνια», ενώ υπήρχε και μία γελοιογραφία του ΚΥΡ για τα μέτρα και τα αντίμετρα...





Πρωταγωνιστής στη διήμερη συζήτηση στη Βουλή  ήταν το γνωστό ριάλιτι survivor, το οποίο μάλιστα ευθύνεται για την… αλλαγή της ομιλίας του πρωθυπουργού στη Βουλή! Η απόφαση του προεδρείου της Βουλής να ξεκινήσει η ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα περίπου στις 20:30, πριν τον αναμενόμενο χρόνο έναρξης προκάλεσε έντονες αντιδράσεις.  Όπως λένε στελέχη της αντιπολίτευσης με τη μεθόδευση αυτή τα κυβερνητικά στελέχη πέτυχαν να ξεκινήσει η ομιλία του πρωθυπουργού πριν την μετάδοση του αποψινού Survivor, που σχεδόν κάθε βράδυ έχει το απόλυτο ρεκόρ τηλεθέασης. «Η μεθόδευση δείχνει ότι δεν αντέχει άλλο την κριτική μας. Είναι καθαρό ποιον φοβάται» δήλωσε στο protothema.gr  ο εκπρόσωπος Τύπου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Παύλος Χρηστίδης

Στη συγκεκριμένη παραδοχή προχώρησε, ίσως,  άθελά του ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος κατά την ομιλία του, καθώς όπως είπε «μόνοι μας είμαστε καθώς οι 9 στους 10 Έλληνες βλέπουν survivor αρα δεν νομίζω ότι υπάρχουν λόγοι να υπάρχουν εντάσεις».

Θερμός ήταν και ο διάλογος μεταξύ του Αντιπροέδρου της ΝΔ  Άδωνι Γεωργιάδη και πρόεδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνου Καμμένου: Η μπάντα, ο Γονίδης και το ζεϊμπέκικο της... λιμενοφυλακίνας. «Να μας πείτε για την μπάντα που έπαιξε στο πάρτι γενεθλίων σας; Και για τον Σταμάτη Γονίδη» ακούστηκε ο κ. Γεωργιάδης που σχεδόν όρμησε στην αίθουσα της ολομέλειας με το που ανέβηκε στο βήμα ο κ. Καμμένος. Από την άλλη πλευρά ο υπουργός του απάντησε «είχα και μια λιμενοφυλακίνα που χόρεψε ζεϊμπέκικο. Μήπως πρέπει να απολογηθούμε γιατί ήρθε και το χορευτικό;».
Στο εντευκτήριο άστραψαν τα φλας όταν μπήκε στην αίθουσα ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, ο οποίος πλαισιώθηκε από αρκετά στελέχη της ΝΔ. Η βασική παρέα του Κώστα Καραμανλή στο τραπέζι ήταν οι βουλευτές της ΝΔ Γεράσιμος Γιακουμάτος, Γιάννης Κεφαλογιάννης, Μαρία Αντωνίου, Γιώργος Βλάχος, Κώστας Κοντογεώργος, Χρήστος Μπουκώρος, Κώστας Σκρέκας, Γιώργος Κουμουτσάκος καθώς και ο πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ και μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας της ΝΔ Σάκης Ιωαννίδης.

 

Ο φωτογραφικός φακός μάλιστα συνέλαβε τον Πάνο Καμμένο να πλησιάζει τον κ. Καραμανλή και τον χαιρετά θερμά. Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων αφού τελείωσε την ομιλία του, βρέθηκε στο εντευκτήριο της Βουλής και χαιρέτησε με χειραψία τον κ. Καραμανλή, λέγοντας του "τα σέβη μου κύριε πρόεδρε".



Μια ξεχωριστή «μάχη» δόθηκε και στο Twitter με πολιτικούς, δημοσιογράφους και στελέχη των κομμάτων είτε να κάνουν αιχμηρά σχόλια είτε να προπαγανδίζουν τις θέσεις της κυβέρνησης ανάλογα με την καταβολή και τα πιστεύω του καθενός.


Συνάντηση με τον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο είχε ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, κατά τη ψηφοφορία για το πολυνομοσχέδιο.




Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες ο πρώην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Καραμανλής, πλησίασε τον Ευάγγελο Βενιζέλο, στο έδρανο του και τον τσίμπησε στο μάγουλο, αφού ο δεύτερος δεν είχε αντιληφθεί την παρουσία του.

Δείτε βίντεο: Τα παρατράγουδα στη Βουλή: Φέιγ βολάν, Survivor και... ζεϊμπέκικα



 
 
 



Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael