Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Το GALA της 42ης Διεθνούς Εκθέσεως Γούνας Καστοριάς (βίντεο-φωτο)





Με το φαντασμαγορικό GALA που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στο ιστορικό κέντρο της πόλης (στην πλατείς του Ντολτσού), βοηθούντος και του πολύ καλού καιρού, παρουσία επισήμων προσκεκλημένων και πλήθους κόσμου, μιά και ήταν ανοιχτό και για το κοινό της πόλης μας, ολοκληρώθηκε η πρώτη μέρα της 42ης Διεθνούς Εκθέσεως Γούνας Καστοριάς.


Την επίδειξη μόδας στον συγκεκριμένο χώρο, που ανέδειξε, μαζί με τη γούνα, τον πολιτισμό και την ιστορία της περιοχής μας στα πέρατα του κόσμου, παρουσίασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, ενώ χαιρετισμό απηύθηυνε, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς «Ο Προφήτης Ηλίας» Γιάννης Κορεντσίδης.


Το «παρών» στο GALA έδωσαν επίσης διάσημες προσωπικότητες του χώρου της μόδας και το lifestyle, όπως ο Λάκης Γαβαλάς, η Βάνα Μπάρμπα και ο pr Χάρης Σιανίδης.


Δεκαπέντε επιχειρήσεις, παρουσίασαν εκπληκτικές δημιουργίες, τις οποίες ανέδειξαν τα πανέμορφα μοντέλα, υπό τους ήχους της υπέροχης ορχήστρας του Ωδείου Βορ. Ελλάδος.


Μετά τη λήξη του GALA, η εντυπωσιακή σοπράνο Νίνα Λοτσάρη, χάρισε μοναδικά κλασικά ακούσματα στο κοινό και η υπέροχη βραδιά μόδας, ολοκληρώθηκε με το coctail party για όλους τους επισκέπτες.

Οι επιχειρήσεις, κατά σειρά εμφάνισης, που συμμετείχαν στο GALA, ήταν:
  1. SOULIS FURS
  2. KONSTANTINOU FURS
  3. ACTIVE FURS
  4. BOURTSOS FURS
  5. CK ITZHAK COEN
  6. EFD PAPADOPOULOS
  7. CASIANI FUR COLLECTION
  8. K.Z FURS SA
  9. MR FURS by MAKIS ROUSSOULIS S.A.
  10. INNOV 1965
  11. THE CHINCHILLA HOUSE kosmas Siamos
  12. Trassias Furs
  13. MANZARI
  14. SARIGIANNI Fur Fashion
  15. MARIO ESSENTIAL FURS







Πηγη: fonikastorias.gr














Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael