Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Αγρυπνία για ενίσχυση και φωτισμό των μαθητών στις εξετάσεις και για την επέτειο του σεισμού στον Ιερό Ναό των Αγίων Ταξιαρχών στη Σιάτιστα (φωτο)


Η Ενορία του Αγίου Νικολάου Σιάτιστας, όπως κάθε χρόνο, συμμεριζόμενη την αγωνία των υποψηφίων μαθητών στις Πανελλαδικές Εξετάσεις και των οικογενειών τους, αλλά και όλων των παιδιών πού θα δώσουν προαγωγικές εξετάσεις στο Γυμνάσιο και στο Λύκειο, τέλεσε υπέρ αυτών Αγρυπνία την Παρασκευή το βράδυ στις 12 Μαΐου 2017, στον Ιερό Ναό των Ταξιαρχών, προς ενίσχυση, φωτισμό και επιτυχία των διαγωνιζομένων παιδιών.

Στη Θεία Λειτουργία προσήλθαν οι νέοι για να προσευχηθούν και να συμμετάσχουν με ευλάβεια στο Μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας, το οποίο τέλεσε ο Ιερέας της Ενορίας π. Βασίλειος.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ο π. Βασίλειος ευχήθηκε στα παιδιά «να έχουν θείο φωτισμό και καλή επιτυχία και κάθε πρόοδο στη ζωή τους».

Η Θεία Λειτουργία τελέστηκε και για την ανάμνηση της 22ας επετείου από την ημέρα του σεισμού του 1995, προς δόξα και ευχαριστία στο Θεό, ο οποίος μας γλίτωσε από την καταστροφική μανία του σεισμού και δεν θρηνήσαμε ανθρώπινα θύματα.







Ἐνορία Ἁγίου Νικολάου Σιάτιστας












Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael