Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Πρωτοφανές επεισόδιο: Ο Κασιδιάρης χειροδίκησε εναντίον του Δένδια μέσα στη Βουλή (βίντεο)

Στην έναρξη της συζήτησης για το πολυνομοσχέδιο

«Όχι από μπροστά μου, δεν βλέπεις ότι μιλάω» είπε ο χρυσαυγίτης βουλευτής στον βουλευτή της ΝΔ - Έμμεση ομολογία Λαγού - Διακομματική καταδίκη και αποβολή της ΧΑ από τη συνεδρίαση

Πρωτοφανές επεισόδιο, που δεν συνάδει με τα κοινοβουλευτικά ήθη, σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στη Βουλή με τον πρωταγωνιστή, βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη να χειροδικεί κατά του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Νίκου Δένδια επειδή ο δεύτερος πέρασε από μπροστά του την ώρα που μιλούσε στην έναρξη της συζήτησης στην επιτροπής της Βουλής για το πολυνομοσχέδιο.

Το βίντεο από το κανάλι της Βουλής είναι αποκαλυπτικό της προκλητικής συμπεριφοράς του χρυσαυγίτη βουλευτή. Όπως φαίνεται, το επεισόδιο ξεκίνησε όταν ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής μιλούσε από τα έδρανα και ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας πέρασε από μπροστά του.

«Όχι από μπροστά μου, δεν βλέπεις ότι μιλάω!» ακούγεται να λέει ο Ηλίας Κασιδιάρης με τον Νίκο Δένδια να σταματά και να του ζητά το λόγο. Η κίνηση αυτή προκάλεσε νέα αντίδραση από τον χρυσαυγίτη βουλευτή που ακούγεται να λέει «τι ύφος είναι αυτό τώρα;».

Τη στιγμή εκείνη ο σκηνοθέτης άλλαξε πλάνο με βουλευτές που βρίσκονταν στην αίθουσα να καταγγέλλουν ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης απώθησε βίαια τον βουλευτή της ΝΔ. Οι υπόλοιποι χρυσαυγίτες τον «έλουσαν» με μπουκάλια με νερό, με τουλάχιστον δύο εξ αυτών, τον Γιάννη Λαγό και τον Χρήστο Παππά να κινούνται απειλητικά προς το μέρος του κ. Δένδια. Μάλιστα, νωρίτερα, ακούγονται στο βίντεο να λένε «πήγαινε από εδώ ρε» ο Χρήστος Παππάς, και «έλα, έλα πήγαινε από εδώ» ο Γιάννης Λαγός.

Μετά τη χειροδικία, απειλήθηκε σύρραξη με βουλευτές άλλων κομμάτων να αντιδρούν λεκτικά στο επεισόδιο.

Το βίντεο με τη στιγμή της έναρξης του επεισοδίου

Τι είπε ο Δένδιας για την προκλητική επίθεση που δέχθηκε από τον Κασιδιάρη





Δείτε την συνέχεια στο protothema.gr















Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael