Ανακοινώσεις του Μετώπου Νίκης


 


 Ραχήλ Μακρή: «Ο δοτός βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ν. Κοζάνης, εξυπηρετεί λαθρέμπορους»

Την ώρα που η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ ξεπουλάει ΑΗΣ, ΥΗΣ, ορυχεία και νερά στην Δυτική Μακεδονία παραδίδοντας άνευ όρων στους Γερμανούς κατακτητές τα ενεργειακά κλειδιά της χώρας και τον ορυκτό πλούτο, ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Κοζάνης που ξεχνούσε τους λόγους στο σπίτι του, κατέθεσε σκανδαλώδη τροπολογία, με την οποία τροποποιείται ο νόμος 2960/2001 του Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα για να απαλλάσσονται εταιρείες από πρόστιμα που αφορούν λαθρεμπόριο καυσίμων. 


Η φωτογραφική αυτή Ντροπολογία αφορά, την κάλυψη υποθέσεων λαθρεμπορίας στις οποίες εμπλέκονται επιχειρηματίες στους οποίους δωρίζονται κερδοφόρες δημόσιες επιχειρήσεις στα πλαίσια της «αξιοποίησης της δημόσιας περιουσίας» που με περηφάνια επικαλείται η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.


Η αρμόδια υπουργός Οικονομικών της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ δήλωσε ότι θα μπορούσε να γίνει αποδεκτή, ωστόσο δεν έκαναν το ίδιο με τροπολογία που κατέθεσα στις 15.06.2015 και ζητούσα την κατάργηση των τριγωνικών συναλλαγών εντός Ελλάδος (http://bit.ly/2pqtSKp), προκειμένου το ελληνικό δημόσιο να μπορέσει να διεκδικήσει την καταβολή βεβαιωμένων οφειλών και προστίμων δις ευρώ από εταιρείες πετρελαιοειδών. 


Είναι φανερό ότι, η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ καταργεί και τροποποιεί το νομοθετικό πλαίσιο της χώρας, προκειμένου να απαλλάξει από τα φορολογικά πρόστιμα εταιρίες και να στείλουν τον λογαριασμό σε μισθωτούς και συνταξιούχους. 


Είναι φανερό ότι το πάρτι της ανομίας και διαφθοράς της διαπλοκής Υπουργών, βουλευτών και επιχειρηματιών συνεχίζεται και δοτοί βουλευτές των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ χρησιμοποιούν την θεσμική τους θέση, προκειμένου να εξυπηρετήσουν συμφέροντα αλλότρια του ελληνικού λαού.
Αιδώς.


Ραχήλ Μακρή
Πρώην Βουλευτής – Επικεφαλής του Μετώπου ΝίκηςΜέτωπο Νίκης: «Η Δούρου να εκτελέσει την ΑΠ 443/2014 απόφαση του συμβουλίου για την απομάκρυνση των διοδίων από την Αττική και να πάψει να εμπαίζει τους πολίτες»

Το Μέτωπο Νίκης εκπροσωπούμενο από την Αυγή Βουτσινά και τον Θανάση Γούναρη παρευρέθηκε στην συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 25 Απριλίου στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών με θέμα: «Διόδια στο Οδικό Δίκτυο χωρικής αρμοδιότητας Περιφέρειας Αττικής».


Οι εκπρόσωποι του Μετώπου Νίκης με δυναμική παρέμβαση τους απαίτησαν από την περιφερειακή αρχή την εκτέλεση της με ΑΠ 443/2014 ομόφωνης απόφασης του περιφερειακού Συμβουλίου, για την απομάκρυνση όλων των εγκατεστημένων διοδίων που βρίσκονται στην Περιφέρεια Αττικής.
Το Μέτωπο Νίκης καταγγέλλει την περιφερειακή αρχή και τον Υπουργό της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ για την εκ του πονηρού απόκρυψη και άρνηση υλοποίησης της απόφασης που έλαβε η περιφερειακή αρχή το 2014, προφανώς, για την αποκόμιση ψήφων για λογαριασμό του ΣΥΡΙΖΑ.
Για την προώθηση της νομιμοποίησης της τακτικής εκμετάλλευσης των πολιτών από εθνικούς εργολάβους, κομματικούς φίλους που εισπράττουν ανεξέλεγκτα διόδια, χωρίς να κατασκευάζουν ούτε μέτρο δρόμου.

Η μη υλοποίηση της απόφασης για την απομάκρυνση των διοδίων αποτελεί παράβαση καθήκοντος και ως τέτοια θα καταγγελθεί στις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές της χώρας.


Θα σας ταράξουμε στην νομιμότητα και εμείς το εννοούμε.


Παρατίθεται η ως άνω απόφαση
https://issuu.com/metoponikis/docs/______________________2014_________
 

Δείτε το βίντεο εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=1lUSVNlSP8I
 


Ο Σάββας Δημητριάδης ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα συγκρότησης του Μετώπου Νίκης με επιστολή που απέστειλε στην επικεφαλής και πρώην Βουλευτή κ. Ραχήλ Μακρή, μπαίνει στο μέτωπο για να δώσει την μάχη.
 
Όπως δήλωσε ο ίδιος:


«Ανταποκρίνομαι στο κάλεσμα και ενώνω την φωνή μου με την Ραχήλ Μακρή και με ανθρώπους που δεν δέχονται να τούς στερούν τα όνειρα, την εθνική υπερηφάνεια, με αγωνιστές που δεν δέχονται τον εξευτελισμό.
Αρνούμαι τις ιδεοληπτικές τοποθετήσεις περί Αριστεράς, δεξιάς, κέντρου και στηρίζω το Μέτωπο Νίκης στον αγώνα για την επαναφορά της Δημοκρατίας και τα δικαιώματα πού απορρέουν από το Σύνταγμα».
Σάββας Δημητριάδης
Πρόεδρος των Ιδιοκτητών Συνεργείων Επισκευής Συντήρησης Μηχανημάτων Έργων (Σ.Ε.Σ.Μ.Ε)
Tο ΜΕΤΩΠΟ ΝΙΚΗΣγια κινητοποίηση στα διόδια Ελευσίνας

Απέναντι στην κυβέρνηση των υποτελών και εθνικών μειοδοτών, που κόβει κορδέλες δρόμων που πληρώνουν χρυσό, οι πολίτες ενωνόμαστε.
Το Σάββατο 29/4 στις 4μμ στα διόδια Ελευσίνας, το ΜΕΤΩΠΟ ΝΙΚΗΣ, το κίνημα ΑΛΑΝΥΑ και το κίνημα ΜΠΛΟΚΟ,  ΣΗΚΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΠΑΡΕΣ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ.
 Να είμαστε όλοι εκεί.
Δείτε το βίντεο εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=UishoCIwA40Μέτωπο Νίκης
www.metoponikis.gr